Gratis fragt v/ 499 kr.
Levering 1-2 hverdage
Gratis retur & Byt i butik
Byt i 365 dage
Gå til klub

Bison

Regular fit | Vandafvisende

1.499 kr 1.199,20 kr

Lindbergh

Relaxed fit | Inderlomme

999 kr 499,50 kr

Gant

Regular fit

1.200 kr 960 kr

Gabba

Regular fit

700 kr 560 kr

Bison

Regular fit | Vandafvisende

1.499 kr 1.199,20 kr

Lindbergh

Relaxed fit | Vandafvisende

1.199 kr 599,50 kr

Tommy Jeans

Regular fit | Dun

1.300 kr 1.040 kr

Lindbergh

Slim fit

499 kr 249,50 kr

Find det rigtige overtøj til mænd hos os

Tøjeksperten har et af Danmarks mest spændende udvalg inden for bl.a. jakker, yderveste, læderjakker, dunjakker og frakker til mænd. Uanset hvilket overtøj du søger, så har Tøjeksperten noget, der passer til dit behov.

Vi samarbejder med en række kendte leverandører af mærkevarer, for at sikre vores kunder, at vi til enhver tid har det rigtige udvalg og den rigtige model til den helt rigtige pris. Vores udvalg indenfor overtøj spænder derfor vidt og omfatter forskellige mærker, modeller og prisklasser. Du kan for eksempel finde jakker fra lækre mærker som Bison og Lindbergh.

Vores udvalg af overtøj varierer efter sæsonen, så du op til sommer vil finde flest sommerjakker og lette vindjakker og op til vinteren flest varme vinterjakker. Du kan dog altid finde en lækker skindjakke eller denimjakke i vores afdeling med overtøj. Uanset årstid er der typisk flest jakker i de klassiske farver, såsom sort, grå, beige og blå, men det sker som regel også, at sæsonens nye farver sniger sig ind i vores sortiment. Da der er meget stor variation i de forskellige mærker, kan du altid finde noget, der passer til din smag.

Shop online hos Tøjeksperten

Når du køber overtøj online hos Tøjeksperten får du masser af fordele. Du får nemlig gratis fragt v/ 499 kr., 1-2 dages levering, samt mulighed for at optjene bonus på alle dine køb via kundeklubben. Som noget ganske særligt tilbyder vi hos Tøjeksperten også landsdækkende bytteservice, så du nemt og hurtigt kan bytte, hvis størrelsen ikke var den rigtige.