Husk Fars dag d. 5 juni

Forkæl verdens bedste far - Garanteret levering!

Kurv

Learn from the past – Look to the future –

Live in the present

Stærkt, dansk designet, menswear brand. JUNK de LUXE mixer det klassiske og tidløse design med moderne streetwear.

JUNK de LUXE hos Tøjeksperten
JUNK de LUXE hos Tøjeksperten

JUNK de LUXE

Sorter efter

Produkter (0)

Tøj til mænd fra JUNK de LUXE

Det cool brand JUNK de LUXE er enkel og stilsikker mode til mændenes hverdagsgarderobe. Hos Tøjeksperten er vi stolte af at føre et mærke, hvor enhver detalje er gennemtænkt, og hvor moden bliver fortolket på en unik måde. Hos JUNK de LUXE banker hjertet fordenim, men efterhånden har de udvidet med bådeT-shirts,striktrøjer,trendy jakker og meget andet, så du kan skabe en gennemført og skarp attitude med udgangspunkt i mærkets kollektioner.

Du kan sagtens sammensætte et helt outfit kun med styles fra JUNK de LUXE. Der er mange forskellige muligheder, blandt andet kan du sammensætte et par performance pants med en cool T-shirt og en moderne overshirt. Eller vælg et par jeans med Superflex og sæt dem sammen med et par sneakers i skind.

Går du op i miljøet og ønsker at shoppe mere bæredygtigt, så har JUNK de LUXE mange forskellige bæredygtige styles. Mange af deres T-shirts lavet i økologisk bomuld. Og flere denimvarer er lavet uden farlige kemikalier og med mindre vand. 

Køb JUNK de LUXE online hos Tøjeksperten

Hos Tøjeksperten kan du let finde dine yndlingsvarer fra JUNK de LUXE, og nemt og hurtigt få dit nye tøj bragt direkte hjem til dig. Vi tilbyder gratis fragt v/ 499,- og fri retur. Og husk at hvis du er medlem af Klub Tøjeksperten får du mange gode muligheder hos os. Du optjener bonus på dine køb, får invitationer til VIP events samt inspiration og nyheder i din indbakke.