Wrangler

For mange mænd er amerikanske Wrangler det foretrukne mærke inden for denim, takket være den høje kvalitet, den klassiske pasform og det solide design. Mærk det vilde vesten i det 21. århundrede.

  • 1-2 dages levering
  • Gratis retur
  • Byt i alle Tøjekspertens butikker

Wrangler - en stolt denimtradition

Wrangler blev grundlagt i USA i 1897 af C. C. Hudson. Han startede Hudson Overall Company. Wrangler er grundlagt med tanke på den amerikanske frihed, der samtidig er ånden i de mennesker, der arbejder hårdt. Wrangler siger selv: "Vi respekterer os selv, hinanden, vores vestlige arv og det miljø, vi lever i”. Med udgangspunkt i denne respekt har de skabt kvalitetstøj, lige fra de første Wrangler jeans så dagens lys i 1943 til den dag i dag.

I dag er denim et must have i enhver garderobe, og er der nogle der kan arbejde med denim, så er det Wrangler. Wrangler jeanshar altid masser af klassiske modeller at vælge i mellem, så der både er jeans til dig, der foretrækker sorte, grå, mørkeblå og klassiske blå jeans. Alle modeller fås i mange forskellige størrelser. Nogle leveres fra livvidde 30 til 48 og fra længde 30 til 36.

Køb Wrangler hos Tøjeksperten
Du kan finde Wrangler tøj både i vores fysiske butikker og selvfølgelig også her på webshoppen. Vi gør vores bedste for at give dig gode købsoplever, og online får du Fri fragt over 299 kr., fri retur og mulighed for at gå ned i din lokale Tøjeksperten og bytte varer, der er købt online.