Søg her...

Kurv
Kurv

Wrangler

Sorter efter

Wrangler jeans til mænd

Denim er et must have i enhver garderobe, og er der nogle der kan arbejde med denim, så er det Wrangler. Wrangler skaber helt klassiske modeller, så er du vild med jeans er der helt sikkert også et par Wrangler jeans, der passer perfekt til dig. 

Wrangler Texas jeans - Kundefavorit hos Tøjeksperten

Hos Tøjeksperten har vi et lille udvalg af vores yndlingsjeans fra Wrangler. Shop de populære Wrangler Texas jeans, som er lavet med stretch. De kommer i regular fit, som hverken sidder for stramt eller for løst og er en rigtigt god pasform til hverdag. Jeansene er nemme at kombinere med forskellige overdele, for eksempel passer de perfekt med en helt enkel, hvid T-shirt. Du kan også sagtens bruge dem med en striktrøjeeller en sweatshirt, eller endda sammen med en skjorte og en blazer, hvis du skal til en afslappet fest.

Er du interesseret i andre bukser til mænd, har vi et stort udvalg af lækre mærker, som for eksempel Lindbergh, Meyer eller Alberto.

Køb Wrangler hos Tøjeksperten

Du kan finde Wrangler tøj både i vores fysiske butikker og selvfølgelig også her på webshoppen. Vi gør vores bedste for at give dig gode købsoplever, og online får du gratis fragt v/ 499,-, fri retur og mulighed for at gå ned i din lokale Tøjeksperten og bytte varer, der er købt online.