Gratis fragt v/ 399 kr.
Gratis retur
Byt i butik
365 dages returret
Gå til klub

Wrangler Texas

Regular fit | Stretch

600 kr 480 kr

Wrangler Texas

Regular fit | Stretch

600 kr 480 kr

Wrangler Texas

Regular fit | Stretch

600 kr 480 kr

Wrangler - en stolt denimtradition

Wrangler blev grundlagt i USA i 1897 af C. C. Hudson. Han startede Hudson Overall Company. Wrangler er grundlagt med tanke på den amerikanske frihed, der samtidig er ånden i de mennesker, der arbejder hårdt. Wrangler siger selv: "Vi respekterer os selv, hinanden, vores vestlige arv og det miljø, vi lever i”. Med udgangspunkt i denne respekt har de skabt kvalitetstøj, lige fra de første Wrangler jeans så dagens lys i 1943 til den dag i dag.

I dag er denim et must have i enhver garderobe, og er der nogle der kan arbejde med denim, så er det Wrangler. Wrangler jeanshar altid masser af klassiske modeller at vælge i mellem, så der både er jeans til dig, der foretrækker sorte, grå, mørkeblå og klassiske blå jeans. Alle modeller fås i mange forskellige størrelser. Nogle leveres fra livvidde 30 til 48 og fra længde 30 til 36.

Køb Wrangler hos Tøjeksperten
Du kan finde Wrangler tøj både i vores fysiske butikker og selvfølgelig også her på webshoppen. Vi gør vores bedste for at give dig gode købsoplever, og online får du Gratis fragt v/ 399 kr., fri retur og mulighed for at gå ned i din lokale Tøjeksperten og bytte varer, der er købt online.