Kategorier

Habitter & Blazere

Danmarks største herretøjskæde

Tøjeksperten har et bredt udvalg af forskelligt herretøj, så der er altid mulighed for at blive klædt lækkert på! Vi forhandler nemlig både skjorter, jeans, jakker, T-shirts, accessories og meget andet tøj til mænd fra de bedste mærker. Derfor kan du altid finde det, som du leder efter både til fest, hverdag eller fritid. For at sikre et godt design og lækre materialer, forhandler vi mange forskellige velkendte brands, såsom Bison, Signal, Lindbergh, Morgan og mange flere. Det er med til at sikre, at der er noget for enhver smag. Og så får du naturligvis altid gratis fragt og fri retur hos Tøjeksperten.

Fyld garderoben med uundværlig mode
For at skabe en god herretøjsgarderobe, er der brug for mange forskellige tøjdele. Garderoben skal være fyldt med masser af lækkert tøj til enhver lejlighed, så man aldrig er i tvivl om, hvad man skal tage på. Det kan være svært at holde en opdateret garderobe, da trend og tendenser skifter konstant, og samtidig skal man forsøge at få det til at passe til sin personlige stil. Det kan være en udfordring, men her hos Tøjeksperten finder du gode råd til, hvordan du sammensætter en god kombination af uundværlig basics, tidløse trends og et up-to-date element, der giver garderoben det sidste pift. 

Herretøj til dig

Tøjekspertens store udvalg af herretøj i webshoppen betyder, at du kan lade sig inspirere og opdatere din garderobe med sæsonens nye kollektioner. Vi sørger samtidig for, at der er et godt udvalg af tidløse designs, der kan bruges sæson efter sæson. 

T-shirts

T-shirts er fuldstændig uundværlige i enhver mands garderobe. Det er et stykke alsidigt tøj, som giver en afslappet stil. En T-shirt er nemlig meget behagelig at have på, og er meget populær at have under trøjer eller skjorter. Der er mulighed for at finde T-shirts med mønstrer eller print, hvis det passer til din stil og tidens trends. Samtidig er der også rig mulighed for at finde enkle og ensfarvede T-shirts, som blandt andet kan bruges alene eller under en cardigan. Brugen af T-shirts giver et utal af forskellige kombinationsmuligheder. F.eks. kan en T-shirt med print bruges sammen med et par enkle jeans eller chinos for at skabe et afslappet look, og en ensfarvet T-shirt kan bruges under en skjorte eller cardigan for at holde på varmen.

Skjorter
Skjorter er en klassisk, maskulin trend, der altid holder – i et utal af variationer! Hos Tøjeksperten har vi et stort udvalg af forskellige typer skjorter for at sikre, at der er noget for enhver mand. En af de populære og mere afslappede skjortetyper er skovmandsskjorten. Den er perfekt sammen med et par jeans og et par smarte sko. Skovmandsskjorten er god til hverdag og mindre formelle fester. Derimod er der også et stort udvalg af klassiske skjorter, som kan bruges under blazere i forbindelse med et jakkesæt. Her er det ofte de hvide og ensfarvede skjorter, som er populære. Men det der er selvfølgelig også mulighed for at finde skjorte i andre farver – såsom røde, blå, sorte eller mønstrede, hvis du tør. Hos Tøjeksperten kan du være sikker på at finde en skjorte til enhver lejlighed. 

Jeans
Man skal aldrig undervurdere par jeans, som man føler sig tilpas i. Det er ofte meget forskelligt fra mand til mand hvad man foretrækker, men uanset hvad, er jeans en grundlæggende basisbeklædning i din garderobe. Derfor har Tøjeksperten sørget for et stort udvalg af jeans i meget forskellige udgaver, så der er noget for enhver smag. Der findes helt sikkert et par jeans til din stilart og kropsbygning, da der findes flere modeltyper – såsom regular fit, comfort fit, loose fit og slim fit. Denimjeans er en stor del af vores udvalg hos Tøjeksperten, men vi har dog også jeans lavet af bland andet bomuld.

Jakkesæt
Et rigtig godt jakkesæt kan være meget svært at finde, men hos Tøjeksperten er vi stolte af vores udvalg. Alle jakkesæt hos os er af høj kvalitet og klassisk design. Det betyder, at du kan bruge det i flere år, og i stedet for at skifte det ud til hver begivenhed, så kan du blot opdatere det med smarte skjorter, slips, butterflies og andre accessories. Det vigtigste ved et jakkesæt er, at det skal sidde godt og føles behageligt. Så er det en sikker vinder – år efter år.

Hættetrøjer
Der findes mange forskellige typer hættetrøjer, og for mange mænd er de en uundværlig hverdags- eller fritidsbeklædning. Valget afhænger af hvilken type hættetrøje, du føler dig bedst tilpas i. Hos Tøjeksperten finder du både hættetrøjer med eller uden lynlås, med print, lommer eller stropper. Der findes hættetrøjer for alle, da der er mange forskellige anvendelsesmuligheder alt efter hvilken type, du ønsker. 

Vi har håndplukket vores yndlingsbrands til dig
Hos Tøjeksperten har vi sørget for et bredt udvalg af mærker. Shine, Signal, JUNK de LUXE, Bison og Lindbergh er en fast del af vores sortiment, for blot at nævne et par enkelte. Hovedformålet er at skabe et så nuanceret udvalg som muligt, så derfor forhandler vi mærker, der bevæger sig lige fra klassisk og stilren herremode til mere urbane looks. 

Størrelser
Vores brede udvalg af forskellige mærker sikrer, at der er mange forskellige størrelser og pasformer. Der er størrelser fra XXS til og med 6XL. Hvis du har brug for tøj i ekstra store størrelser (fra 2XL til 6XL), kan du se vores udvalg fra bl.a. North og Replica. Du kan også besøge vores størrelsesguide, så du er sikker på at få den rigtige vare i kurven – første gang.

Priser til ethvert budget
Vores priser afspejler vores mål om at have tøj til alle mænd. Der findes derfor noget i alle prisklasser, og du kan ofte også være heldig at finde gode tilbud enten her på vores hjemmeside eller i din lokale Tøjeksperten. Der er både mulighed for at finde nedsatte varer eller f.eks. ta’ 3 betal for 2 kampagner. 

Tøjeksperten giver dig masser af fordele!

Der er mange fordele ved at købe herretøj online hos Tøjeksperten. Vi tilbyder nemlig alle vores kunder gratis fragt på alle ordrer. Vi sørger også for, at du hurtigt får din bestilling – normalt går der blot 1-3 dage fra du bestiller, til du kan prøve dit nye tøj på derhjemme. Passer størrelsen ikke, eller har du fortrudt dit køb, så er du altid velkommen til at returnere eller bytte. Vil du blot bytte, så kan du vælge at gøre det i din lokale Tøjeksperten-butik, hvor vores dygtige personale altid står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige.