Gratis fragt v/ 499 kr.
Levering 1-2 hverdage
Gratis retur & Byt i butik
365 dages returret
Gå til klub

Vi fandt desværre ingen produkter passende til din søgning

Juletøj hos Tøjeksperten 2021

Gør december hyggeligere med juletøj fra Tøjeksperten! Hvert år får vi nye forsyninger af de sjoveste, skøreste og flotteste juletrøjer. Så hvis du leder efter en julestrik til mænd, er du kommet til det rette sted.

Juletrøjer er efterhånden blevet en tradition for mange, uanset om det for hyggens skyld eller for at gøre lidt grin med hele juleræset. Og hos Tøjeksperten er vi også vilde med både december, jul og muligheden for at klæde sig lidt sjovt. Derfor får vi hvert år et stort udvalg af T-shirts, strømper og striktrøjer med julemotiver. Du kan vælge imellem et sjovt motiv, et klassisk julemotiv eller endda en trøje eller T-shirt med et sjovt spil på. Uanset hvad du vælger, er du garanteret at skille dig ud hele december.

Uanset om du leder efter sjovt juletøj til dig selv eller til en adventsgave eller pakkeleg, så kan du finde årets bedste juletrøjer, T-shirts og tilbehør her. Du finder nemlig også slips, huer, tørklæder og underbukser i både hyggelige og sjove mønstre. Find det bedste tøj tik jul lige her.

Leder du i stedet efter tøj til en julefrokost, kan du se vores udvalg af festtøj her.

Shop juletøj hos Tøjeksperten

Køber du juletøj hos Tøjeksperten online giver vi gratis fragt v/ 499 kr. og sørger for hurtig levering. Hvis noget ikke passer, så er det let at bytte det i din lokale Tøjeksperten butik. Du kan naturligvis også sende tøjet retur per post, hvis du foretrækker det.

Er du medlem af vores kundeklub? Hvis du er, så optjener du bonus for dit køb, uanset om du shopper online eller i en af vores landsdækkende butikker. Er du ikke allerede medlem, så kan du hurtigt blive det. Læs mere om Klub Tøjeksperten her.