Husk Fars dag d. 5 juni

Forkæl verdens bedste far - Garanteret levering!

Kurv

JBS

Sorter efter

Produkter (0)

JBS undertøj, underbukser og boxershorts til mænd

Hos JBS finder du alle typer underbukser lige fra lange underbukser til trendy og mønstrede tights og klassiske briefs. Der findes et hav af forskellige farver og mønstre, både mere afdæmpede og med mere gang i. Der er med andre ord et par tights til enhver mand i JBS’s udvalg. Dette gælder også, hvis du har en præference for underbuksernes pasform.

JBS Boxershorts

Der er mulighed for både at finde boxershorts i løsere pasform til manden, som ikke ønsker at underbukserne skal sidde helt tæt til lårene. Derimod er der en mere tætsiddende pasform i deres tights, som har den klassiske pasform, der sidder helt tæt ind til kroppen. Skal det være endnu tættere, og dermed undgå alle former for folder i bukserne, så skal du have et par briefs.

JBS Undertrøjer

JBS tilbyder lækre undertrøjer, som omfatter både den klassiske tanktop, undertrøjer med T-shirt snit samt langærmede undertrøjer. Hver type undertrøje har et formål. Tanktoppen er god til at have under en skjorte, når man blot har brug for et let undertrøje til at forhindre, at skjorten er gennemsigtig. Derimod er den langærmede god, hvis man har brug for et ekstra lag til at holde sig varm, hvis man begiver sig udenfor i koldt vejr. Undertrøjen med T-shirt-snit beskytter mere under armene i forhold til en tanktop, den vil derfor være det optimale valg på kolde vinterdage.

JBS Morgenkåber og pyjamas

JBS’ morgenkåber er meget populære, da de er enormt komfortable. Du kan tage den på som det første, når du vågner og bruge den til at lave morgenmad i. Eller du kan bruge den efter et bad, eller hvis du bare slapper af derhjemme en lørdag eftermiddag. Det samme gælder for pyjamas fra JBS, fordi det er et mærke, der altid har et skarpt fokus på både komfort og kvalitet. Der er på ingen måde gået på kompromis med hverken design eller, så produkterne kan sagtens bruges i en lang periode. Du vælger selv, om du foretrækker undertøj lavet i bambus, bomuld eller uld. Og så er der selvfølgelig varianter med økologisk bomuld.

Hvis ikke du fandt det rette undertøj til dig fra JBS, så kan du med fordel se alle de andre lækre mærker i vores udvalg af undertøj til mænd, for eksempel fra Lindbergh.

Shop JBS undertøj online hos Tøjeksperten

Når du har fundet dit nye undertøj fra JBS, er det nemt og hurtigt at få det leveret. Vi tilbyder gratis fragt v/ 499,- og du kan få leveret både til døren, til pakkeshop og til din nærmeste Tøjeksperten butik. Melder du dig samtidig ind i vores kundeklub, Klub Tøjeksperten, får du desuden masser af fordele: blandt andre VIP adgang til kampagner og udsalg, samt 5% bonus på hvert eneste køb.