SPAR 20% PÅ ALT OVERTØJ - SHOP NU
Gratis fragt / Byt i butik / Gratis retur på alle ordrer

Jakker

Hos Tøjeksperten kan du altid finde sæsonens mest spændende jakker til mænd. Vi forhandler jakker fra nogle af vores kendte mærker som Lindberg, Shine og Bison. Når du køber jakker til mænd hos Tøjeksperten, så får du et godt udvalg af jakker til en god pris.

Viser de første 30 af 190 produkter

Visning
Sortering

Sortiment

Vælg hvilken butik du ønsker at handle i

Find den rigtige jakke til dit behov

Synes du, det er svært at finde den helt rigtige jakke? Hos Tøjeksperten hjælper vi dig med at overveje, hvad du faktisk har brug for.

Herrejakker er ikke bare jakker, for en jakke skal selvfølgelig både være smart og funktionel. Det kan godt betale sig at vælge en god jakke i høj kvalitet, når du skal ud og investere i en ny jakke, for det er jo typisk et stykke tøj, du skal have på hver dag i lange perioder. Måske skal den endda hives frem fra skabet igen på samme tid næste år – derfor skal det være noget, man har lyst til at tage på igen og igen, og som passer til det, den skal bruges til. Sørg derfor også for at vælge en jakke, der har de funktioner, du har brug for, for eksempel lommer og hætte.

Find præcis den jakke, der passer til dig
Der findes korte jakker, frakker, pæne herrejakker, praktiske jakker, skindjakker og mange andre. Når der findes så meget forskellige, kan det nogle gange være rart, at få lidt hjælp og rådgivning til at vælge. Det har vi aktivt gjort her hos Tøjeksperten og kun udvalg de jakker, vi mener som er moderne, og som passer til de danske mænd. På den måde har vi gjort det let nemmere for dig, uden at fjerne muligheden for at fremhæve din individuelle stil.

Vores udvalg af jakker hænger tæt sammen med den aktuelle årstid, og derfor finder du naturligvis flest varme, lækre vinterjakker om vinteren, mens de tynde sommerjakker og vindjakker først og fremmest er at finde om sommeren. Hver sæson får vi nye jakker ind, der matcher tidens trends. I vores webshop kan du dog finde lækre, bløde skindjakker i vores webshop hele året, for en god læderjakke kan bruges en stor del af året.

Køb din nye jakke online hos Tøjeksperten
Når du vælger at købe din nye jakke hos Tøjeksperten giver altid gratis fragt, og vi sender din ordre indenfor 1-3 hverdage, så du hurtigt kan få dit nye tøj i hånden. Skulle noget ikke passe, så kan du naturligvis returnere det, og som ekstra service kan du også vælge at bytte i en af vores mange butikker rundt omkring i landet.
Vent venligst