Søg her...

Kurv
Kurv

From cool formal – to rugged casual

Lindbergh er et populært modebrand til mænd. Vi skaber tøj, der er både moderne, autentisk og tidløst. Moderne styles der hører hjemme i en enhver garderobe, skabt med henblik på den moderne mand, der ønsker holdbar kvalitet.

Lindbergh
Lindbergh

Lindbergh

Sorter efter

Produkter (0)

Lindbergh tøj til mænd

Historien om Charles Augustus Lindbergh, der fløj over Atlanterhavet er cool, og hos Lindbergh stræber man efter altid at være det samme. Med fokus på innovativt design og cool stil skaber Lindbergh masser af forskelligt slags tøj. Du finder både de populære Lindbergh skjorter, de fede jakker, de lækre jakkesæt og meget, meget mere. Her er både flot og formelt tøj, som er perfekt til fest: vi har et stort udvalg af Lindberghs lækre jakkesæt og habitter. Det store farveudvalg i vores mest populære jakkesætgør, at du altid kan finde præcis det rigtige til dig, uanset om du er til et mere formelt og afdæmpet look, eller om du vil skille dig ud i et farverigt jakkesæt. Har du brug for at vælge jakke og bukser i forskellige størrelser, så har Lindbergh også mange lækre habitbukser og –jakker, for eksempel i super uld kvalitet.

Læs meget mere om brandet Lindbergh her

Klassiske Lindbergh Jeans med en polo eller T-shirt

Leder du efter tøj til hverdagen, leverer Lindbergh også dette. Vælg for eksempel et par lækre jeans eller performance pants med Superflex. Så får du både god stil og masser af komfort hele dagen. Kombiner med en stilren polo, en T-shirt med print eller en skjorte. Prøv også Lindbergh boxershorts og tights.

Premium Lindbergh skjorter

Selv inden for skjorter, er der meget at vælge imellem: Lindbergh 1927 business skjorter til jakkesættet, overshirts til det moderne look eller casual skjorter til kontoret eller festen. Kombiner med en dunjakke eller læderjakke, et halstørklæde eller et par handsker og slut af med et par super lækre sko i skind.

Køb herretøj fra Lindbergh hos Tøjeksperten

Hos Tøjeksperten finder du det nyeste fra Lindberghs kollektioner, både i butikkerne og online på webshoppen. Er du medlem af Klub Tøjeksperten, så optjener du bonus hver gang du køber tøj hos os, også når du vælger at handle online. Fortryder du dit køb, så kan du frit mellem at benytte dig af vores tilbud om fri retur, men du kan også vælge at bytte i din lokale Tøjeksperten.