Kurv

Essentials til den moderne mand

Lindbergh

Lindbergh model i lyst jakkesæt i natur
Lindbergh model i lyst jakkesæt i natur
Lindbergh er et dansk modebrand, der tilbyder moderne herretøj i tidløse og autentiske stilarter, designet med tanke på moderne garderobeklassikere og langvarig kvalitet.
Model i lyst grønt Lindbergh jakkesæt og mønstret Lindbergh skjorte
Model i Lindbergh White frakke, bukser og rullekrave
Model i blå Lindbergh blazer og lyseblå Lindbergh skjorte

Lindbergs kerneværdier

 • Urban formel
 • Klassikere til den moderne mand
 • Uafhængig og kultiveret
 • Autentiske historier
 • Fokus på kvalitet og detaljer
 • Nutidigt design
 • Progressivt og innovativt
 • Raffineret funktionalitet
 • Ansvarlige valg

For at se dette indhold skal du tillade følgende cookies:

 • Marketing
 • Statistiske

Essentials

Lindbergh Essentials tilbyder førsteklasses stil, kvalitet og værdi. Den skiller sig ud som Lindberghs livlige og modefremadrettede kollektion med et look, der afspejler enkelhed, selvsikker stil og øje for de seneste trends.

Silhuetterne er en legende kombination af moderne, tætsiddende former blandet med afslappede, urbane fits, der tilføjer kontrast og en unik kant.

Kollektionerne har en base af klassiske neutrale toner til nem hverdagsstyling, som suppleres med modefremadrettede farvesplash.

Intrikate syninger og behandlinger fungerer som en rød tråd gennem kollektionen og giver den sin moderne signaturstil.

Model i Lindbergh jakkesæt med Lindbergh uldfrakke
Model i Lindbergh Black jakkesæt

Formal

Formal-linjen er kendetegnet ved raffineret funktionalitet og formelitet. Den integrerer en ren og sofistikeret stil med vores arv og innovation, i alt fra strukturerede jakkesæt til hverdagsbeklædning. Klassikerne moderniseres med en opdateret pasform, førsteklasses stoffer, tekniske detaljer og behandlinger.

Lindbergh Formal sætter standarden i branchen med produktserien "1927", der kendetegnes ved det højeste niveau af kvalitet og håndværk. Lindbergh Black omfatter også en imponerende række europæisk fremstillede jakkesæt og har et stærkt udvalg af teknisk overtøj.

Silhuetterne er moderne og tidløse og appellerer til det modebevidste individ og den moderne forretningsmand. Her kan du forhøje din garderobe og introducere klassiske luksusartikler med en optimal daglig ydeevne.

Model i Lindbergh Black jakkesæt

For at se dette indhold skal du tillade følgende cookies:

 • Marketing
 • Statistiske

Casual

Lindbergh Casual produktlinjen lægger vægt på en robust og afslappet stil. Den blander mærkets aviator baggrund og denim-DNA til at skabe et klassisk og stilfuldt look med en stærk fortælling bagved.

Kollektionerne er inspireret af Americana, en kombination af sporty, militære og vintage-referencer, hvilket gør dem fyldt med unikke og funktionelle kvaliteter.

Vi har genfortolket de klassiske og ikoniske items, så de passer til den moderne mand. Tøjet er designet til at blive kombineret på kryds og tværs for at opnå en ubesværet stil, der udstråler selvtillid og afslappet attitude.

Den casual linje er designet med både udendørs- og bylivsstil for øje. Der er tætsiddende former, kontrastdetaljer og raffineret funktionalitet, der tilføjer et ungdommeligt signatur-twist til vores arv.

Model i Lindbergh Blue bukser, trøje og vest
Model i bukser, hoodie og jakke fra Lindbergh White

Brand etos

Lindbergh har udviklet sig til et internationalt modebrand på grund af de omhyggeligt designede items, højkvalitetsproduktion og moderne kollektioner.

Den høje kvalitet, international distribution og spændende design har gjort Lindbergh til et af de hurtigst voksende mærker inden for den skandinaviske modebranche. Lindbergh tiltrækker selvbevidste og uafhængige individualister. Det er et progressivt urbant livsstilsbrand, der bygger på en stærk arv af brugsværdi.

Lindbergh henvender sig til verdensborgeren, der værdsætter detaljer, omhyggeligt udvalgte stoffer, moderne snit og nutidig stil. Kollektionerne leverer beklædningsgenstande, der er trendy og samtidig tidløse. De sæsonbetonede tilbud spænder fra storbyformelt til afslappet og inspireredende. Kombiner på tværs af sæsoner og trends for at skabe en unik og personlig udtryksform.

Udforsk de mest populære styles i Lindberghs univers:

Tekst: Ditte Laursen Turatti
Udgivet: 30-05-2023
Foto: PWT Group