Lindbergh jakkesæt

Hos Tøjeksperten finder du et godt udvalg af jakkesæt fra det danske succesmærke Lindbergh. Mærket er kendt for deres kvalitetstøj, der både har et maskulint udtryk og helt enkle, rene designs. Mærket fører tre linjer: Lindbergh Black, White og Blue Label.

Spar
70%

Lindbergh

Regular fit | Uld

510 kr1.700 kr
Spar
70%

Lindbergh

Slim fit | Stretch

449,70 kr1.499 kr
Spar
50%

Lindbergh

Regular fit | Stretch

649,50 kr1.299 kr
Spar
50%

Lindbergh

Regular fit | Stretch

649,50 kr1.299 kr
Spar
50%

Lindbergh

Regular fit | Uld

849,50 kr1.699 kr

Maskuline, elegante jakkesæt fra Lindbergh

Det er i Lindberghs Black Label-linje, du finder de elegante jakkesæt, der formår at ramme plet lige der, hvor trenden møder det mere klassiske. Der er med andre ord tale om jakkesæt, der både er enkelt og moderne i sit snit – et jakkesæt du vil kunne brug i flere år fremover uden at føle, at det er spor mindre moderne end et spritnyt.  Vores udvalg af jakkesæt fra Lindbergh imødekommer ønsket om klassisk eleganthed ved livets store fester. Der er både det perfekte jakkesæt til dig der bedst kan se dig selv i helt klassisk sort, i gråt eller måske endda i blåt. Selvom man skal klædes pænt på skal man ikke vælge noget, der ikke passer til én, for med Lindberghs lækre udvalg er der rig mulighed for at vælge ét, der komplementerer den person man nu engang er.  Se udvalget selv, og find det helt rigtige jakkesæt. Der er masser af spændende muligheder, der giver dig det ultimative festlook uanset hvilken fest du skal til.

Tøjeksperten har i mange år givet danskerne kvalitetstøj og god service med en lang række kendte mærker, som har vundet stor indpas i herrernes garderobeskabe. Når du handler online, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation.