Kurv

Meyer

Sorter efter

Produkter (0)

Meyer tøj til mænd

Når du køber bukser fra Meyer, så ved du, hvad du får. Gennem mange år har Meyer leveretklassiske herrebukser i en høj kvalitet, og når du køber jeans eller bukser fra Meyer får du en ægte garderobeklassiker. Mange af bukserne kommer i afdæmpede farver som sort og mørkeblå. Disse farver kan bruges med alverdens T-shirts, poloshirts og trøjer, hvorfor det bestemt er et godt valg, når det gælder bukser.

Når sæsonen er til det, har vi også et eksklusivt udvalg af shorts fra Meyer. Her kan du for eksempel finde chino shorts i lidt lysere farver, som passer godt til forår og sommer. Næsten alle underdele fra Meyer er lavet med stretch, så du er sikret at de både sidder godt og samtidig er meget behagelige at have på. Udover stoffet har pasformen også stor indflydelse på, hvor behagelige et par bukser er. Meyers bukser er oftest lavet i modern fit, som ikke sidder stramt men stadigvæk giver et flot udseende.

Køb Meyer bukser online hos Tøjeksperten

Ønsker du at handle på vores webshop kan du trygt stole på, at vi gør vores bedste for at sikre dig en god oplevelse, som ligger i klar forlængelse af den service, som vi yder i vores mange butikker. Vi har gratis fragt v/ 499,-, og har du fortrudt købet, så har du 365 dage til enten at sende dem retur – vi betaler – eller du kan gå ned i din lokale Tøjeksperten og bytte til noget andet. At købe tøj online bliver ikke lettere.