Husk Fars dag d. 5 juni

Forkæl verdens bedste far - Garanteret levering!

Kurv

Connexion

Sorter efter

Produkter (0)

Connexion slips og butterflies til mænd

Connexion er Tøjekspertens største leverandør af tilbehør til jakkesæt – både når det gælder slips, butterflies og pynteklude. Hos Tøjeksperten har vi især lagt fokus på slipset – da det både er noget der kan bruges til hverdag, fest og til de helt store begivenheder.

Hvis du skal starte helt fra bunden, skal du allerførst have et ensfarvet slips – det passer til det meste og vil kunne blive et basis-stykke i garderoben i mange år. Sort og navy er de to farver, der er lettest at matche med de mest almindelige farver på et jakkesæt. Til dem, der er lidt mere eventyrlystne og måske allerede har et eller flere slips derhjemme, kan man vælge et mønstret slips. Her er der mange muligheder fra Connexion, uanset om du er til blomster, striber, tern eller noget helt fjerde.

Er du ikke vild med slips, kan du i stedet vælge en moderne butterfly. Det giver et super flot look og viser masser af personlighed. Ofte får du en matchende pynteklud med din butterfly, men hvis ikke kan du vælge en pynteklud i et andet design. Mangler du selve jakkesættet, kan du også finde det hos Tøjeksperten.

Køb slips online i dag

Vælger du at købe dit slips hos Tøjeksperten får du gratis fragt v/ 499,-, og vi sørger for at afsende din ordre hurtigt, så du har den indenfor 1-2 hverdage. Er du medlem at vores kundeklub optjener du desuden bonus på alle køb, både online og i vores mange butikker. Der er således mange gode grunde til at købe dit nye slips hos Tøjeksperten.