Connexion Slips & Butterflies

Mangler dit jakkesæt det sidste pift, så er du kommet til rette sted – Connexion har et bredt udvalg af slips, samt pynteklude, butterflies og lapel pins (eller reversnåle), der kan give din stil det sidste skub.

  • Byt i alle Tøjekspertens butikker
  • Prismatch: vi matcher den billigste pris
  • Optjen 5% bonus på dine køb i vores klub

Connexion

Connexion er Tøjekspertens største leverandør af tilbehør til jakkesæt – både når det gælder slips, butterflies (eller bowties) og pynteklude. Hos Tøjeksperten har vi især lagt fokus på slipset – da det både er noget der kan bruges til hverdag, fest og til de helt store begivenheder.

Hvis du skal starte helt fra bunden, skal du allerførst have et ensfarvet slips – det passer til det meste og vil kunne blive et basis-stykke i garderoben i mange år. Sort og navy er de to farver, der er lettest at matche med de mest almindelige farver på et jakkesæt. Til dem, der er lidt mere eventyrlystne og måske allerede har et eller flere slips derhjemme, kan man vælge et mønstret slips. Her er der mange muligheder fra Connexion, uanset om du er til blomster, striber, tern eller noget helt fjerde. Mangler du selve jakkesættet, kan du også finde det hos Tøjeksperten.

Køb slips online i dag
Vælger du at købe dit slips hos Tøjeksperten får du Fri fragt på ordrer over 399,-, og vi sørger for at afsende din ordre hurtigt, så du har den indenfor 1-2 hverdage. Er du medlem at vores kundeklub optjener du desuden point, som du kan handle for i vores pointshop. Der er således mange gode grunde til at købe dit nye slips hos Tøjeksperten.