Kurv

Egtved

Sorter efter

Produkter (0)

Egtved strømper til mænd

Kvalitet går aldrig af mode – og strømper er bestemt ikke bare strømper. Har du først haft et par ægte luksusstrømper, så ved du det godt. Der er nemlig mærkbar forskel, både i komfort og holdbarhed. Egtved er strømpespecialisten, der markerer sig ved en lang historie og en tradition for kvalitet.

Egtved fører adskillige varianter og kvaliteter, hvoraf de fleste kan leveres i både sort, grå og mørkeblå. Nogle af deres mest kendte strømper er varianterne uden elastik, dem med deres Twin system og med ventileret sål. Men du kan også få mange andre typer, for eksempel med uld, som virkelig er godt til at regulere temperaturen for fødderne i et par sko. Fandt du ikke det rette par strømper fra Egtved, har vi mange andre mærker og typer i vores store udvalg af strømper.

Køb strømper fra Egtved hos Tøjeksperten

Hos Tøjeksperten.dk fører vi et lækkert udvalg af Egtved strømper. Vælger du at handle online hos os, gør vi vores bedste for at leve op til den gode service, som vi yder i vores butikker. Derfor har vi gratis fragt v/ 499,- og fri retur. Er du medlem af vores kundeklub, så optjener du naturligvis også bonus for dit køb, selvom du foretager det online.