Bukser til mænd

Hvilken slags bukser leder du efter? Hos Tøjeksperten ved vi, at der er forskel på bukser. Derfor finder du altid kun herrebukser af den bedste kvalitet – uanset hvilken model, du leder efter.

  • Fri fragt på ordrer over 399,-
  • Gratis retur
  • Byt i alle Tøjekspertens butikker

Spar
50%

Lindbergh

Slim fit | Stretch

249,50 kr499 kr
Spar
70%

Lindbergh

Regular fit | Stretch

149,70 kr499 kr
Spar
70%

Lindbergh

Regular fit

119,70 kr399 kr
Spar
70%

Lindbergh

Bukser

119,70 kr399 kr
Spar
70%

Junk de Luxe

Regular fit

179,70 kr599 kr
Spar
25%

Sunwill

Regular fit | Stretch

599,25 kr799 kr

De rigtige bukser - til hverdag og fest

Her på siden finder du kun klassiske herrebukser i moderne fortolkninger. Det er primært bukser i bomuld og lignende materialer kendt som chinos. Besøg vores andre sider, hvis du eksempelvis leder efter jeanshabitbukser eller sweatpants.

Hvilken slags bukser skal du vælge?

Hos Tøjeksperten går vi højt op i, at kvaliteten af vores bukser altid er helt i top. Samtidig går vi aldrig på kompromis med anvendelighed og design. Derfor kan du trygt stole på, at du får et par lækre og stilfulde bukser, når du handler hos os – uanset hvilket mærke eller hvilket design, du vælger. 

Vi har helt klassiske herrebukser i bomuld eller uld, der går super godt til en enkel skjorte eller en vest. Du finder også trendy chinos i spændende farver til et mere urbant hverdagslook. Den urbane stil er især fremtrædende i vores mere tætsiddende modeller, der passer perfekt med en cool T-shirt. Hvis du er til det stilfulde udtryk, har vi lækre herrebukser, der kan sammensættes i jakkesæt med en blazer og en smart skjorte. Hos Tøjeksperten er der mange muligheder, og vi er sikre på, at vores sortiment rammer præcis din stil.

Forskellige brands til forskellige behov

Nogle buksetyper og nogle mærker egner sig bedre til bestemte anledninger end andre. Hvis du leder efter et par stilfulde, straight leg bukser, der skal bruges sammen med en blazer eller som en del af et jakkesæt, kan vi anbefale vores bukser fra Lindbergh. Det er et mærke, der oser af eksklusivitet, stil og overskud, perfekt til særlige lejligheder. Bukser og andet tøj fra Lindbergh er opdelt i tre serier:

  • Lindbergh White er serien til det formelle look, der bare er super classy. Her finder du bukser til et individuelt og stilsikkert udtryk, som aldrig går af mode. 
  • Lindbergh Black er en autentisk og sporty stil inspireret af enkel, italiensk mode. Her finder du bukser, der er stilfulde, men stadig enkle og afdæmpede.
  • Lindbergh Blue er serien af sporty og rough hverdagsstil, der er amerikansk inspireret. Her finder du især jeans og hverdagsbukser med kant. 

Hvis du foretrækker en sikker urban stil, der altid fortolker den tidens trends, anbefaler vi bukser fra Shine, Bison og Junk de Luxe. Her er modellerne ofte mere slim fit, og det er generelt mærker, der har fingeren på pulsen hvad angår modebilledet i byerne.

Det helt klassiske par bukser finder du hos mærker som Sunwill og Meyer. Her er komfort og godt håndværk i top, og de fokuserer især på komfortable bomuldsbukser med stræk eller bukser i lækker uldkvalitet. 

Naturligvis har vi også smarte jeans til mænd – eksempelvis de helt klassiske fra Wrangler. 

Tip! Sæt farver til
Har du en enkelt og afdæmpet stil i grå eller sorte nuancer? Der skal ikke meget til, for at det enkle look får et ekstra pift. Med nogle spraglede strømper til et par stilfulde bukser får din stil masser af kant på en elegant måde. Farverne kommer diskret til syne langs buksebenet uden at være overdrevet. Det er en sjov og trendy måde at udfordre dit look på.

Se vores spændende strømper her

Størrelsesguide og pasformer
Det mest moderigtige valg, du kan træffe, er at finde bukser, der passer til din kropsfigur. Heldigvis tilbyder vi en bred pallette af forskellige pasformer, så vi kan få det bedste frem i alle mænd. 

  • Comfort fit og Regular fit er de klassiske, komfortable snit, som man kender med straight legs og normal taljehøjde.
  • Loose fit er et løsere og mere sporty udtryk i løse, baggy bukser.
  • Slim fit er det urbane look i et tætsiddende design med smalle bukseben.
  • Anti-fit er en smart model, hvor bukserne har en løs pasform for oven, men en slim-fit langs skinnebenet til anklerne.
Du kan også finde masser af hjælp til den rette størrelse i vores størrelsesguide her. Det er nemlig nemt og hurtigt at måle sig frem hjemmefra, så du er sikker på at få det helt rigtige par bukser i kurven – første gang.

Styling
Hos Tøjeksperten er vi vilde med chinos, fordi de kan styles i et væld af udtryk både til hverdag og fest. Vælg din yndlingsfarve og kombinér med en printet T-shirt for et råt look, en cool strik eller en flot skjorte til særlige lejligheder. 

Et par klassiske sorte, blå eller grå herrebukser er derimod oplagte til det formelle look med en flot blazer eller som en del af et jakkesæt. Se også vores udvalg af habitbukser her.

Du kan også udfordre din stil med et par cool læderbukser eller nogle retro velour- eller fløjlsbukser. Her er bukserne i centrum, og så er det vigtigt at vælge en diskret og enkel overdel.

Shop online hos Tøjeksperten

Vi ved, at det især kan være svært at shoppe bukser online, fordi alle bukser sidder forskelligt og helst skal prøves på. Med vores størrelsesguide og grundige inddeling af pasformer håber vi alligevel, at du har fået hjælp til at finde de bedste par bukser. Ellers er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også tage prøverummet med hjem og bestille flere par bukser – der er nemlig både Fri fragt på ordrer over 399,- og fri retur hos Tøjeksperten.