Jeans

Hos Tøjeksperten finder du et stort udvalg af jeans i mange forskellige udgaver. Vi er eksperter i at finde jeans, der passer til enhver type og som du helt sikkert kan føle dig godt tilpas i.

  • 1-2 dages levering
  • Gratis retur
  • Byt i alle Tøjekspertens butikker

Jeans til dig og din stil

Hos Tøjeksperten har vi et stort udvalg af jeans, både de klassiske modeller og de nye smarte modejeans med masser af detaljer.

Du finder altid flest jeans i de klassiske farver som denimblå nuancer, grå og sort, men det sker også, at vi har smarte jeans i farver i vores sortiment.

Der er nogle, der foretrækker de klassiske jeans fra mærker som for eksempel Wrangler, når de skal vælge jeans. Så er man garanteret den samme gode kvalitet, som man kender fra mærket, der gennem mange år har været kendte for netop kvaliteten. Andre foretrækker nogle af de mærker, der er lidt mere modeorienterede og eksperimenterende. Det kan være mærker som for eksempel Shine jeans og Lindbergh jeans. De smarte modebrands producerer jeans med flere forskellige vaske, det vil sige slid på lår og knæ, forskellige farveeffekter og desuden masser af lækre detaljer. 

Hos Tøjeksperten finder du selvfølgelig jeans i alverdens størrelser, og vi har modeller, der sidder vidt forskelligt, for at passe bedst muligt til forskellige stilarter og ikke mindst kropsbygninger. Hvad angår pasform har vi flere forskellige modeltyper, herunder regular fit, comfort fit, loose fit og slim fit. Regular fit, der er den mest almindelige pasform. Comfort fit og loose fit sidder knap så tæt til, for øget komfort. Er du lidt slankere bygget end de fleste, eller kan du bedst lide jeans, der sidder til, så kan det være, du skal prøve jeans i slim fit. Vink din foretrukne størrelse og pasform af, og se udvalget af jeans, vi kan levere, der passer til lige præcis dine ønsker.

Shop jeans online hos os
Når du køber dine nye jeans hos Tøjeksperten får du Fri fragt på ordrer over 399,- og hurtig levering, normalt indenfor 1-2 hverdage. Skulle dine nye jeans ikke sidde helt rigtigt, så kan du frit vælge mellem at returnere dem per post og at bytte til en anden størrelse eller model i butikken, hvor vores ekspedienter står klar til at hjælpe dig. Sådan har vi gjort det nemt for dig at købe tøj til mænd online.