Jeans

Jeans er ikke til at undvære til hverdag, og man bør have mindst nogle par at veksle i mellem, som man er glad for og føler sig godt tilpas i. Hos Tøjeksperten finder du et stort udvalg af jeans til mænd. De fleste mænd elsker jeans, men det er langtfra samme mærke, kvalitet og model, alle mænd vil finde lige skønne. Jeans kommer heldigvis i mange og meget forskellige udgaver, så der er noget for enhver smag.

Spar
70%

Morgan

Jeans

119,70 kr399 kr

Jeans til dig og din stil

Hos Tøjeksperten har vi et stort udvalg af jeans, både de klassiske modeller og de nye smarte modejeans med masser af detaljer.

Du finder altid flest jeans i de klassiske farver som denimblå nuancer, grå og sort, men det sker også, at vi har smarte jeans i farver i vores sortiment.

Der er nogle, der foretrækker de klassiske jeans fra mærker som for eksempel Wrangler, når de skal vælge jeans. Så er man garanteret den samme gode kvalitet, som man kender fra mærket, der gennem mange år har været kendte for netop kvaliteten. Andre foretrækker nogle af de mærker, der er lidt mere modeorienterede og eksperimenterende. Det kan være mærker som for eksempel Shine jeans og Lindbergh jeans. De smarte modebrands producerer jeans med flere forskellige vaske, det vil sige slid på lår og knæ, forskellige farveeffekter og desuden masser af lækre detaljer. 

Hos Tøjeksperten finder du selvfølgelig jeans i alverdens størrelser, og vi har modeller, der sidder vidt forskelligt, for at passe bedst muligt til forskellige stilarter og ikke mindst kropsbygninger. Hvad angår pasform har vi flere forskellige modeltyper, herunder regular fit, comfort fit, loose fit og slim fit. Regular fit, der er den mest almindelige pasform. Comfort fit og loose fit sidder knap så tæt til, for øget komfort. Er du lidt slankere bygget end de fleste, eller kan du bedst lide jeans, der sidder til, så kan det være, du skal prøve jeans i slim fit. Vink din foretrukne størrelse og pasform af, og se udvalget af jeans, vi kan levere, der passer til lige præcis dine ønsker.

Shop jeans online hos os
Når du køber dine nye jeans hos Tøjeksperten får du Gratis fragt og hurtig levering, normalt indenfor 1-2 hverdage. Skulle dine nye jeans ikke sidde helt rigtigt, så kan du frit vælge mellem at returnere dem per post og at bytte til en anden størrelse eller model i butikken, hvor vores ekspedienter står klar til at hjælpe dig. Sådan har vi gjort det nemt for dig at købe tøj til mænd online.