Søg her...

Kurv
Kurv

Den ultimative guide til jeans

Stativ med hængende Lindbergh jeans og model i Lindbergh jeans og Lindbergh T-shirt
Stativ med hængende Lindbergh jeans og model i Lindbergh jeans og Lindbergh T-shirt

Jeans er nogle af de allermest klassiske bukser til mænd. De allerfleste mænd ejer i forvejen mindst ét par jeans, og mange bruger dem næsten dagligt. Jeans er maskuline, rå og samtidig praktiske. Men vil du være helt sikker på at finde det rette par jeans, næste gang du skal investere i ny denim, er der faktisk mange ting at overveje. Læs med og bliv klogere på de blå bukser.

Cool komfort

I de tidlige denim-dage var jeans lavet i bomuld uden nogen form for stretch. Den type jeans holder ekstremt godt – men kan også være ekstremt ubehagelige! Igennem tiden har mode ændret sig til ikke kun at handle om at se godt ud, men også at have det godt. Det store fokus på komfort viser sig tydeligt i modebilledet, og tøj skal både være funktionelt og samtidig give selvtillid og være behageligt. Den moderne mand går altså op i både udseende og funktionalitet, og du finder begge dele i de lækre Superflex jeans. Det er de perfekte jeans, hvis du leder efter den ultimative komfort og samtidig har specifikke ønsker til udseende og pasform.

Model i lyseblå Lindbergh jeans og grøn Lindbergh T-shirt

Superflex jeans

Udover at Superflex jeans findes i de mest populære farver – forskellige nuancer af blå samt sort – findes de også i forskellige pasforme. Og netop pasformen er vigtig, for at du bliver rigtigt glad for dine jeans – det kommer vi tilbage til senere. Vælger du jeans med Superflex, får du altså både lækkert design og virkelig god funktionalitet. Det, der gør bukserne så innovative, er den mængde stretch, der findes i stoffet. Det giver super support og masser af komfort. Derudover holder det på formen, så du slipper for et par slim fit jeans, der efter nogle vaske pludselig er blevet loose fit. Superflex giver dig også 100% bevægelsesfrihed, så de er fantastiske både til kontoret, festen og alle andre steder, du normalt bruger jeans.


Du kan finde masser af Superflex jeans lige her

Bunke af Lindbergh jeans foldet sammen på bord

Find den rette pasform

Når det gælder jeans er pasform – eller fitting – noget af det allervigtigste, for nogen endda vigtigere end både vask og design. I mange år har slim fit jeans været det mest populære. Her taler vi om den stramme pasform, der sidder tæt fra top til bund. Der findes mange forskellige pasforme på markedet, og det kan være svært at skelne dem alle fra hinanden. Her vil vi gennemgå nogle af de mest kendte pasforme, så du kan vurdere hvad der passer allerbedst til dig.

Tapered fit

Denne pasform er uofficielt kaldet ”guleroden” på grund af formen – den er bredest øverst og bliver mere tætsiddende fra knæet ned til anklerne. Jeans med denne pasform vil passe godt til de fleste situationer, både på arbejdet og i fritiden.


Slim fit

Den moderne klassiker inden for jeans. Slim fit er tætsiddende uden nødvendigvis at sidde limet til benene. De er stadig helt acceptable til en arbejdsdag og ser rigtigt godt ud til fest.


Regular fit

En meget klassisk pasform, der er en god mellemvej, hvis du hverken vil have særligt stramme eller løse bukser. Bukserne passer, ligesom med tapered fit, rigtigt fint i de allerfleste situationer.


Loose fit

Er du mere til en løs pasform med masser af plads til både bagdel og lår, så er loose fit jeans gode til dig. Bare husk at det lidt posede look kan se mere casual ud og derfor ikke nødvendigvis passer til en dag på kontoret.

Mørkeblå jeans i tapered fit

Her har vi virkelig fat i en klassiker, der aldrig går af mode. Mørkeblå jeans er generelt meget alsidige – den mørke farve gør, at stilen ikke bliver for afslappet, så du sagtens kan bruge dem på arbejde. Tapered fit pasformen er rigtigt flatterende for de fleste mænd og både farve og pasform gør disse jeans nemme at sætte sammen med flere forskellige typer overdele.

Model i mørkeblå tapered fit Lindbergh jeans og hvid Lindbergh T-shirt

Sorte jeans i slim fit

Et par helt sorte jeans er i sig selv flotte og lidt mindre afslappede end de blå. Gå efter et par i slim fit for den ultimative cool-faktor. Udover at du kan bruge de sorte jeans hele dagen, både til daglige gøremål og til en tur i byen, er de super lette at kombinere med mange forskellige farver.

Model i sorte slim fit Lindbergh jeans med hvid Lindbergh T-shirt og Lindbergh denimjakke

Lyseblå jeans i loose fit

Et par helt lyse jeans er et sikkert hit hver eneste sommer. En lækker, lyseblå farve passer godt til især forårs- og sommerstemning og den løse pasform er mere behagelig i varmen. Kombiner dem med en hvid T-shirt for et ikonisk og klassisk sommerlook.

Model i lyse loose fit Lindbergh jeans og hvid Lindbergh T-shirt
Tekst: Ditte Laursen Turatti
Udgivet: 03-03-2023
Foto: PWT Group