Gratis retur - TøjekspertenGratis retur
1-2 dages levering - Tøjeksperten1-2 dages levering
Gratis fragt - TøjekspertenGratis fragt v/ 499,-
Byt i 365 dage - TøjekspertenByt i 365 dage
Kurv

Tommy Hilfiger

Sorter efter

Produkter (0)

Tommy Jeans tøj til mænd

Tommy Jeans, der før hed Tommy Hilfiger Denim, er en yngre, mere afpudset men også rå version af Tommy Hilfiger. Med meget fokus på de klassiske farver som navy, sort og rød, samt et stort udvalg af T-shirts har Tommy Jeans et mere casual look end de klassiske Tommy Hilfiger kollektioner. Mange af varerne har en almindelig eller afslappet pasform og er lavet i behagelig materialer, samtidig med at de designmæssigt er lige som de skal være – som Hilfiger altid er.

Hos Tøjeksperten har vi et eksklusivt udvalg af styles fra Tommy Jeans, der selvfølgelig er sæsonbestemt. Så til forår og sommer finder du lækre shorts og cool T-shirts. Til vinter er der mere fokus på jakker og trøjer, for eksempel striktrøjer og hættetrøjer. De ofte afdæmpede farver i kollektionerne fra Tommy Jeans, gør dem super lette at sætte sammen med din øvrige garderobe. Er du stor fan af tøj i basisfarverne sort, grå og hvid, så kan du med fordel se vores lækre udvalg af basis styles til mænd.

Shop Tommy Jeans online hos Tøjeksperten

Det er nemt og hurtigt at bestille tøj fra vores hjemmeside. Vi tilbyder gratis fragt v/ 499,- og fri retur. Du er dog også altid velkommen i en af vores mange butikker rundt i landet, hvor du også kan bytte en webordre. Og husk at hvis du er medlem af vores kundeklub, Klub Tøjeksperten, optjener du 5% bonus på alle dine køb – både online og i butik.