Skjorter til mænd

Hos Tøjeksperten finder du et usædvanlig godt udvalg af skjorter til mænd, så du er sikker på at kunne finde den rette til dig. Vi har altid noget for enhver og til enhver lejlighed.

  • Fri fragt på ordrer over 399,-
  • Gratis retur
  • Byt i alle Tøjekspertens butikker

Spar
50%

Bison

Regular fit | 100% bomuld

249,50 kr499 kr
Spar
70%

Lindbergh

Slim fit | Med hør

119,70 kr399 kr
Spar
50%

Bison

Regular fit | 100% bomuld

299,50 kr599 kr
Spar
50%

Lindbergh

Slim fit | Stretch

249,50 kr499 kr

Skjorter til enhver anledning

Lækre herreskjorter er et absolut must-have! En mands garderobe kan aldrig indeholde for mange skjorter, fordi skjorten er ideel til alle lejligheder. Der findes uendeligt mange forskellige styles, designs og modeller – og hos Tøjeksperten har vi udvalgt de bedste fra sæsonens kollektioner.

Det store udvalg af skjorter kan ofte gøre det svært at vælge, så hvis du ikke er helt sikker på dit valg af skjorte, hjælper vi dig her.

Hvorfor en skjorte?

Skjortens kendetegn er knapperne ned langs maven, som lukker skjorten foran, samt kraven og macheterne. Disse kendetegn går igen på stort set alle skjorter, men er anderledes fra de forskellige styles. Hos Tøjeksperten er vi vilde med skjorter, fordi de mange forskellige styles sikrer, at en skjorte kan bruges til stort set alle lejligheder.

Hvem kan bruge en skjorte?
Skjorter kan anvendes af ung som gammel. En skjorte er for mange svær at undvære, for selvom man ikke bruger skjorte til hverdag, vil der altid komme en begivenhed, hvor en skjorte er passende – og ligefrem nødvendig. 

Hvilken skjorte skal jeg vælge?

Hos Tøjeksperten anbefaler vi at vælge skjorte ud fra fire kriterier:
.
Anledning – er det formal eller casual?
Farve – vil du gerne skille dig ud eller træde i baggrunden? Hvad skal skjorten sammensættes med?
Pasform – hvad passer bedst til din krop?
Din stil – hvilken type er du? Hvad foretrækker du/plejer du?

Hvornår har du brug for en skjorte?
Skjorten har et hav af anvendelsesmuligheder. Du kan både sammensætte den med et par jeans, et jakkesæt eller en smoking til særlige lejligheder. Hos Tøjeksperten har vi sørget for, at du kan finde en skjorte til både job, fest og fritid. 

Skovmandsskjorten

Hvis du har brug for en skjorte til hverdag eller en low-key fest, så er den smarte skovmandsskjorte et godt valg for dig. De lækre skovmandskjorter er udført i tidens farver og med smarte detaljer som gør, at de både er trendy og casual. Sammen med et par smarte jeans og fede sko er skovmandsskjorten en evigtgyldig go-to for alle mænd.

Hverdagsskjorten
Det er med tiden blevet meget moderne at bruge skjorter til hverdag. Her ser vi dog mest de bløde og behagelige skjorter, som enten kan være ensfarvede for at give et afdæmpet look eller være mønstrede for at give outfittet et unikt look.

Habitskjorten
Derudover findes der også den klassiske og stilrene habitskjorte, som er lækker og maskulin til et jakkesæt eller bare et par habitbukser for et mere afslappet look. Den enkle skjorte er ofte hvid eller en anden diskret farve og bliver oftest brugt til de mere formelle begivenheder.

Farve
Der findes et hav af farver til skjorter, fordi mange brands eksperimenterer med tidens farver og mønstre i netop deres skjortekollektioner. Hos Tøjeksperten bestræber vi os efter at afspejle dette, og derfor kan du i vores udvalg altid finde både ensfarvede og mønstrede skjorter. De afdæmpede og neutrale farver er gode til at sætte sammen med et jakkesæt, eller hvis man ønsker at skabe et formelt look. Samtidig er skjorten det perfekte sted at prøve noget nyt – f.eks. at sætte farve til et ellers afdæmpet outfit.

Tilbehør, slips og sammensætning

En skjorte kan aldrig blive for i øjefaldende. Man kan nemlig altid nedtone outfittet med et par standart sorte jeans. De mønstrede skjorter er samtidig også meget passende for kontorjobs, fest eller som fritidsskjorte, da de godt kan være vanskelige at matche med slips. De ensfarvede skjorter er nemlig en del nemmere at sætte sammen med et slips, da både et ensfarvet slips og et mønstret slips kan gå sammen med en ensfarvet skjorte. 

Pasform

Når du skal vælge, hvilken stil skjorten skal være, så er der typisk 3 forskellige typer – Traditionel fit, modern fit og slimfit. De forskellige typer afhænger af kropsform og hvordan, du ønsker at skjorten skal sidde på dig. 

Slim fit
Denne pasform er til manden, som gerne vil have fremhævet kropformen. Det er en et stilfuldt snit, som er perfekt under en blazer og andet. Denne skjorte sidder nemlig tæt ind til kroppen omkring brystet og i siderne, således at der ikke er noget overskydende stof, som folder, krøller og irriterer under jakken.

Traditionel fit
Her sidder skjorten løst omkring kroppen. Det er et meget komfortabelt og casual snit, som er til dig, der går efter et urbant og cool look. 

Modern fit 
Denne er typisk 2 cm større i alle omkredse end slimfit skjorter. Denne type skjorte passer til alle personer, men er oftest foretrukket af mænd, som ikke ønsker at skjorten skal sidde helt tæt ind til kroppen, men som heller ikke ønsker at den sidder helt løs. Den sidder derfor stadig lidt tæt, men med lidt ekstra stof. 

Størrelse

Hos Tøjeksperten bestræber vi os efter at have en skjorte til alle mænd. Derfor har vi et bredt størrelsesudvalg, hvor det er muligt at finde skjorte fra SXS til og med 6XL. Hvis du er i tvivl om størrelsen, så kan du med fordel se vores størrelsesguide, hvor du kan få et bedre indblik i, hvilken størrelse du skal vælge.

Materiale
I vores store udvalg af skjorter hos Tøjeksperten, er der mulighed for at finde skjorter i forskellige materialer. Vores bomuldsskjorter og flonelskjorter er bløde og behagelige, og de bruges ofte alene som en selvstændig del af dit outfit. Vi har også et bredt udvalg af skjorter lavet af både bomuld og polyester, hvilket ofte er de skjorter, som bliver brugt sammen med en lækkert jakkesæt.

Pris
Hos Tøjeksperten er der rig mulighed for at finde en skjorte, som passer til dig. Med 14 forskellige skjortemærker, hvor priserne strækker sig fra 100-1000 kroner, så er der helt sikkert noget til din smag. Ellers er der også ofte mulighed for at finde skjorter på tilbud hos Tøjeksperten. Besøg vores udsalgsside og gør et kup!

Fandt du ikke helt, hvad du ledte efter?

Hvis ikke en skjorten er passende for dig, så kan du med fordel se vores udvalg af poloshirts eller T-shirts, der vil du med sikkerhed finde noget der falder i din smag.