Poloshirts

En lækker poloshirt kan bruges hele året. Poloen er både klassisk men også super moderne og giver dit look et mere stilfuldt udseende – hvad enten du vælger den kortærmede eller den langærmede version. Hos Tøjeksperten har vi et usædvanlig godt udvalg af poloer – både ensfarvede, flerfarvede og stribede fra flere forskellige mærker. Vælg mellem Lindbergh, Tommy Hilfiger, Signal og Jack's Sportswear Intl., blandt mange andre. Se udvalget og find din nye poloshirt her.

Smart i poloshirts

Poloshirts er behagelige og samtidig rigtig flotte. Derfor synes vi, det er oplagt at have mindst et par poloshirts i garderoben, særligt når sommeren endelig rammer landet.

Poloshirts er perfekte på arbejdet på årets varme dage, de er skønne i ferien og til mange festlige lejligheder kan man også vælge en polo fremfor en egentlig skjorte, fordi en poloshirt er den perfekte mellemting mellem en skjorte og en T-shirt.

Vi fører poloshirts i masser af forskellige modeller fra mange forskellige, kendte mærker såsom SignalBison og Lindbergh. Det sikrer at du finder lige præcis den poloshirt eller de poloshirts, som du står og mangler. I vinterhalvåret fører vi desuden ofte langærmede poloshirts i vores sortiment.

Vi har lige fra de mest enkle ensfarvede modeller til smarte, flerfarvede og et utal af forskellige stribede poloer. De ensfarvede fås naturligvis både i de klassiske farver såsom hvid, grå, sort og lyseblå, men også i et væld af smarte modefarver, der afspejler tidens tendenser indenfor herremoden. De stribede poloer er også meget moderne lige nu, og de fås naturligvis i alle de mest aktuelle farvekombinationer. Nogle har broderet logo på brystet, som det hører sig til på de helt klassiske modeller, mens andre poloer har andre detaljer i stedet. Vi har masser af poloshirts, og de findes naturligvis i flere prisklasser, så du kan finde lige præcis den type polo, du ønsker, til den helt rigtige pris.

Køb dine nye poloer online
Når du køber poloshirts hos Tøjeksperten får de alle fordelene ved at handle hos en af Danmarks førende herretøjsbutikker. Vi har Fri fragt ved køb over 299,-, hurtig levering, mulighed for at bytte i butik og så kan du naturligvis optjene bonus, hvis du er klubmedlem. Der er mange gode grunde til at købe dit nye tøj hos os.