Gratis retur - TøjekspertenGratis retur
1-2 dages levering - Tøjeksperten1-2 dages levering
Gratis fragt - TøjekspertenGratis fragt v/ 499,-
Byt i 365 dage - TøjekspertenByt i 365 dage
Kurv

Lacoste

Sorter efter

Produkter (0)

Lacoste tøj til mænd

Hos Tøjeksperten er vi glade for at tilbyde dig et eksklusivt udvalg af Lacoste herretøj. Vi har fokuseret påoverdele fra Lacoste, som for eksempel deresikoniske poloshirts og moderne trøjer. Her får du altid god kvalitet og mange af varerne er lavet i naturlige materialer som enten bomuld eller uld. Pasformen er som oftest regular fit, så du får et velsiddende stykke tøj, der sidder som det skal uden at være for tæt.

Lacoste er let genkendeligt med deres logo, en krokodille, som altid figurerer på deres tøj. På poloerne og trøjerne er der som oftest et diskret logo på venstre bryst, men nogle af Lacostes nyere design har blot deres navn eller endda en større version af krokodillen.

Fandt du ikke den rigtige overdel i vores udvalg af Lacoste tøj, så har vi mange andre T-shirts, der passer til dig, eller et stort udvalg af lækre poloer.

Shop Lacoste hos Tøjeksperten

Det skal være nemt at købe herretøj online, og derfor har vi gjort det hurtigt og bekvemt, når du køber tøj hos Tøjeksperten. Vi tilbyder gratis fragt v/ 499,- og skulle du fortryde, får du også fri retur. Du kan også gå i en af vores mange Tøjeksperten butikkerog bytte der. Er du medlem af vores kundeklub, Klub Tøjeksperten, får du masser af fordele, blandt andet VIP adgang til kampagner og udsalg samt 5% bonus på hvert køb.