Husk Fars dag d. 5 juni

Forkæl verdens bedste far - Garanteret levering!

Kurv

Handelsbetingelser

Handelsbetingelserne gælder for forbrugeres køb af varer på Tøjeksperten.dk.

Siden ejes og drives af:
Tøjeksperten
CVR-nr. 31081610
Gøteborgvej 15
9200 Aalborg SV
Tlf. 72454647
kundecenter@tojeksperten.dk

Ordrer

Vi håndterer ordrer i tidsrummet 8.00-14.00 på hverdage. Bestillinger foretaget uden for dette tidsrum bliver håndteret den næstfølgende hverdag.

Du er ansvarlig for, at de kundeoplysninger, du indtaster som led i et køb, er korrekte.

Hvis du ønsker at lave ændringer til din ordre efter afgivelse, er det vigtigt, at du kontakter os hurtigst muligt. Såfremt lageret ikke har ekspederet din ordre, vil det være muligt at lave ændringer til den.

Betaling og priser

Betaling kan ske ved brug af følgende betalingsmidler: Dankort, VISA, MasterCard, Maestro, JCB, Forbrugsforeningen, MobilePay og ApplePay.
Ved betaling med debetkort som fx MasterCard Debet, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Beløbet trækkes, når varen afsendes.

Hvis der er bestilt flere varer i en ordre, og én eller flere af varerne ikke kan leveres med det samme, trækker vi først betalingen for den eller disse varer, når varerne afsendes.

Alle priser er angivet i danske kroner og inkl. moms. Alle priserne er dagspriser og opdateres løbende.

Levering

Vi tilbyder at levere varer til adresser i Danmark ekskl. Grønland og Færøerne.
Varerne leveres 1-2 hverdage efter din bestilling.
Vi tilbyder følgende leveringsformer: GLS med omdeling og GLS PakkeShop.
Vi tilbyder gratis levering til PakkeShop og til erhvervsadresser ved køb for 499 kr. eller mere.
Levering med omdeling til privatadresser koster fra 29 kr.
Levering til butik er gratis uanset ordrestørrelse.

Fortrydelsesret

Du kan fortryde dit køb uden begrundelse inden for 30 dage. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle eller alle varer. Se om tilbagebetaling af leveringsomkostninger ved delvis fortrydelse under afsnittet tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra, du får den sidste vare i fysisk besiddelse.
Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag.

Sådan fortryder du
Du fortryder ved at give os klar besked om, at du fortryder. Du kan fx sende en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder, til

Tøjeksperten
Gøteborgvej 15
9200 Aalborg SV
Tlf. 72454647
kundecenter@tojeksperten.dk

Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder.

Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular, som er gengivet sidst i disse salgs- og leveringsbetingelser, men det er ikke obligatorisk.
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen og returomkostninger
Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende varen til Tøjeksperten.dk, Kertemindevej 1, 9220 Aalborg Ø uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.
Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Vi afholder udgifterne i forbindelse med tilbagelevering af varen. Vedhæftet fakturamail findes link til print af gratis returlabel.
Du har også mulighed for at returnere varer i vores fysiske butikker. Medbring faktura eller byttelabels.

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse
Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke ekstra omkostninger, når du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder.

Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde beløbet, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Varens stand ved returnering og emballage
Du hæfter kun for en evt. forringelse af en vares værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.
Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Returret

Vi yder returret i 365 dage. Returretten er betinget af, at varen returneres til os ubrugt og i ubeskadiget stand. Returretten ændrer ikke ved din lovbestemte ret til at fortryde købet, som er beskrevet ovenfor. Returretten løber fra udløbet af fortrydelsesretten.

Du kan udnytte returretten i alle vores fysiske butikker. Medbring faktura eller byttelabels.

Reklamation – hvis der er noget galt med varen

Ved køb af varer finder købelovens regler anvendelse. Du har 2 års reklamationsret, hvis varen har en mangel. En mangel er fx en fabrikations- eller materialefejl, eller en forkert oplysning om varen. Derimod er almindelig slitage, eller skader du selv har påført varen, ikke en mangel.

Hvis varen har en mangel, og du reklamerer rettidigt, har du ret til i første omgang at få varen repareret eller ombyttet. Hvis det ikke kan ske, eller det ikke sker inden rimelig tid, kan du efter omstændighederne få pengene tilbage eller afslag i prisen.

Opdager du en mangel, skal du reklamere til os inden rimelig tid. Vi anbefaler, at du klager hurtigst muligt, navnlig hvis der er tale om transportskader. Reklamerer du inden 2 måneder efter, at manglen er opdaget, er det dog altid inden for rimelig tid. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige og nødvendige fragtomkostninger. Gem derfor din faktura.

Vil du klage til os over en mangel, beder vi dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Det er ikke et krav, men det gør det nemmere for os at finde fejlen, og det minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Du kan reklamere i alle vores fysiske butikker.

Sendes varen, skal denne være forsvarligt emballeret.

Klagemuligheder

Kan vi ikke blive enige om, hvad du har krav på, har du følgende klagemuligheder:
En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes hus: https://kpo.naevneneshus.dk.

EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse: kundecenter@tojeksperten.dk.

Andre vilkår

Gavekort

Gavekort til Tøjeksperten.dk er gyldige i 3 år. En eventuel restværdi kan indløses i indtil et år efter gavekortets udløb.


Standardfortrydelsesformular

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende

Til:

Tøjeksperten
Kertemindevej 1
9220 Aalborg Ø

E-mail: kundecenter@tojeksperten.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:Bestilt den:Modtaget den:Ordrenr.:Forbrugerens navn:Forbrugerens adresse: Forbrugerens underskrift:Dato:


(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)