T-shirts til mænd

Hos Tøjeksperten kan du altid være sikker på at finde en T-shirt, som passer til din stil. Vi har mange års erfaring i at udvælge de bedste t-shirts i både klassiske og moderne designs.

  • Byt i alle Tøjekspertens butikker
  • Prismatch: vi matcher den billigste pris
  • Optjen 5% bonus på dine køb i vores klub

T-shirts hos Tøjeksperten

T-shirts – et must-have

Hos Tøjeksperten ser vi T-shirten som én af de vigtigste tøjdele i en mands garderobe. En T-shirt er, som navnet antyder, en skjorte i T-form, men den har ingen knapper, krave eller lommer som skjorten.

T-shirts har oftest korte ærmer, som er syet til ved skulderne. Der findes dog også langærmede T-shirts, og det er en perfekt model til koldere dage – endda også under en skjorte. Derudover kan en T-shirt enten være rund eller have en V-udskæring ved halsen. Det er meget forskelligt hvilket slags halsudskæring, mænd foretrækker. T-shirten startede med at blive set som en undertrøje, men med tiden har det ændret sig, og i dag indgår T-shirten som en selvstændig del af et outfit.

Brug din T-shirt til hverdag

En T-shirt er en af de mest almindelige beklædningsgenstande at eje, og derfor den kan bruges af alle. Unge som gamle. Det er en behagelig bluse, som kan bruges til stort set alle lejligheder afhængig af dit samlede outfit og blusens design. 

En T-shirt har mange forskellige anvendelsesmuligheder. De mange mærker og det store udvalg hos Tøjeksperten gør det nemt for dig at finde en T-shirt til præcis dit formål. T-shirts finde med mange forskellige designs, hvilket betyder at der er et utal af kombinationsmuligheder. 

Sammensætning

Selvom at T-shirten ikke længere anses for at være et stykke undertøj, så er der mange der bruger en hvid T-shirt under skjorte, cardigans eller trøjer alligevel, fordi T-shirtens bomuldskvalitet er utroligt behagelig. Det har derfor ingen betydning, om du er ung eller gammel, arbejder ude i naturen eller indendørs, så kan du bruge en T-shirt. Mange bruger også T-shirten under en blazer, når det skal være smart, men ikke alt for formelt.

Hvilken T-shirt skal jeg vælge?

Farve, størrelse og pris. Det er nogen af de ting, som du skal tage stilling til, når du skal vælge T-shirts. Det store udvalg af T-shirts hos Tøjeksperten kan selvfølgelig gøre det en del svære at vælge. Når du skal vælge T-shirts, så er der mange ting, som du kan overveje. Dog kan du være sikker på, at design og kvalitet altid går hånd i hånd hos Tøjeksperten. Der er ikke gået på kompromis med noget, så du kan være helt tryg, når du vælger din nye T-shirt.

Når du skal vælge T-shirts, skal du selvfølgelig kende din størrelse. Derudover bør du tage stilling til, om den skal være slim fit eller ej. Ved en slim fit sidder T-shirten meget tæt ind til kroppen og fremhæver din figur. Ved regular fit sidder T-shirten lidt mere løs og afslører ikke så meget af din kropsform. Valget af hvilken slags fit, din T-shirt skal være, skal være på baggrund af, hvad du føler dig tilpas i.

Farver og mønstre

T-shirts med farver og mønstre er altid et hit. Her skal T-shirten gerne bruges som en selvstændig del, så den træder i karakter. En stribet eller farvet T-shirt og et par jeans er et klassisk og urbant hverdagslook, som klæder alle mænd. Hvis du vil dæmpe T-shirten en smule, kan du sammensætte den med en ensfarvet cardigan eller under en blazer

Printet T-shirt

Hvis du ønsker at skabe et afslappet hverdagslook, kan du f.eks. kombinere en T-shirt med print med et par chinos, på den måde får du også stadig skabt et pænt look. T-shirts med print, logoer eller mønstre er gode at bruge alene med et par jeans, fordi her er det T-shirten der er i fokus og som skaber looket. 

Ensfarvet T-shirt

Hvis du skal have skjorte på, kan du tage en ensfarvet T-shirt på indenunder, hvis den passer i farven. På den måde opnår du et formelt look, men formår stadig at beholde den komfortable følelse af at have en T-shirt på. Her bliver T-shirten en slags undertrøje. Derudover er ensfarvede T-shirts også rigtige gode at have på, hvis du skal have en cardigan eller anden striktrøje på over.

Halsudskæring

Der findes flere forskellige halsudskæringer, du skal tage stilling til. Ved du ikke helt, hvilken slags udskæring, du er mest til? Den rund-halset udskæring er en meget basic udskæring. Den fortæller og afslører ikke særlig meget. Men kan aldrig gå galt i byen med en rund halsudskæring, men derfor kan man selvfølgelig godt foretrække noget andet. Derfor har vi også en V-halsudskæring. Denne udskæring viser derimod lidt mere af brystet, og det er et smart og maskulint look. 

Størrelse

Hos Tøjeksperten sørger vi altid for, at der kan findes massevis af T-shirts i alle størrelse. Du kan nemlig finde størrelser fra XS og til 6XL i et bredt udvalg af modeller og styles. 

Pris

T-shirts er som sagt en uundværlig genstand i enhver mands garderobe, og det er vigtig at have mange forskellige T-shirts, så man altid har en, som passer til enhver lejlighed. Hos Tøjeksperten har vi derfor sørger for at have T-shirts i mange forskellige prisklasser, så du kan finde en til præcis dit behov. Prisen på T-shirts starter omkring ca. 150 kr., og du kan altid finde smarte og billige T-shirts på udsalg, f.eks. når vi er ved at udskifte vores sortiment, eller som ”flere for én pris”-tilbud. 

Fandt du ikke, hvad du søgte? 

Hos Tøjeksperten har vi meget mere at byde på. Du kan med fordel kigge vores poloshirts igennem for at finde noget tilsvarende en T-shirt. Eller mangler du noget til at supplere din T-shirt med? Tag et kig på vores cardigans, her er der gode muligheder for at finde noget passende. 

Husk at du har Fri fragt på ordrer over 399,- og fri retur hos Tøjeksperten. Og er du med i vores kundeklub? Så optjener du bonus, hver gang du handler hos os – og det er kun én af fordelene.