Lindbergh T-shirts

Hos Tøjeksperten har vi samlet alle vores Lindbergh T-shirts, så du kan se hele udvalget på ét sted. Her finder du T-shirts med lange ærmer såvel som med korte, stribede, med og uden print. I udvalget af Lindbergh T-shirts findes klassiske modeller med både V-hals og rund udskæring, og der findes smarte granddad T-shirts. Hvad savner du i dit klædeskab?

Tilbud

Lindbergh

Regular fit | 100% bomuld

124,50 kr249 kr 2 stk 300,-
Tilbud

Lindbergh

Regular fit | 100% bomuld

124,50 kr249 kr 2 stk 300,-

Fede T-shirts fra Lindbergh

T-shirts er en af grundstenene i de fleste mænds garderobe, og derfor er det en god idé at have nogle gode T-shirts, som man kan lide at have på.  Variér dit hverdagstøj ved at veksle mellem basis-T-shirts, stribede og nogle med print. Lindbergh har et bredt udvalg, hvor du finder alle typer af T-shirts.

De mange smarte T-shirts fra Lindbergh giver dit hverdagslook mere spræl og sørger for, at det ikke bliver det mindste kedeligt. Sæt de moderigtige T-shirts sammen med et par jeans elelr chinos og et par fede sneakers, og du får perfekte, afslappede tøjsæt, der kan bruges både hjemme og på arbejdet. Det behøver nemlig ikke være kedeligt at klæde sig på til hverdagens strabadser. Udvalget er bredt, og der er helt sikkert også noget, der passer til din stil.

Vælg ensfarvede Lindbergh T-shirts til din basisgarderobe, hvis du mangler bløde, behagelige T-shirts. De er især gode til at have indenunder striktrøjer og sweatshirts, og de hjælper dig med at holde varmen. Du finder også stribede T-shirt i udvalget. De er enkle, men bestemt ikke kedelige. Lindberghs stribede T-shirts fås i et væld af spændende kombinationer i tidens modefarver. Sidst, men absolut ikke mindst, finder du T-shirts med print. Lindbergh T-shirts med print indfanger tidsånden og giver dit hverdagstøj et pift af noget spændende. De er smarte i sig selv, men kan også sagtens bruges sammen med en cardigan eller under en striktrøje. Du finder både T-shirts med lange og korte ærmer og såkaldte granddad-modeller, der har små knapper i udskæringen.

Når du køber Lindbergh T-shirts hos Tøjeksperten har vi Fri fragt på ordrer over 399,-, og vi sørger for, at du får dine varer hurtigst muligt, normalt inden for bare 1-2 dage. Som en særlig service tilbyder vi, at du kan bytte i en af vores fysiske forretninger, hvis du foretrækker det, fremfor at sende varen retur med posten.