Søg her...

Kurv
Kurv

Jack's Sportswear Intl.

Sorter efter

Produkter (0)

Jack's Sportswear Intl. tøj til mænd

Jack’s er et af de herretøjsmærker, det holder en helt enkel og afslappet stil. Tøjet skal være funktionelt og uden en masse ekstra fyld, der trækker fra det overordnede udtryk. Men derfor er der stadig de små detaljer der gør, at tøjet stadig er klassisk og lækkert. Jack’s kollektioner indeholder alt, hvad du måtte ønske dig til hverdagsbrug. EnkleT-shirts med en smule print, poloshirts til en varm sommerdag, cardigans, striktrøjer og sweatshirts til arbejde og den afslappede middag. Sammensæt disse overdele med et par klassiske jeans. Med andre ord så kan Jack’s klæde dig på fra top til tå i en cool, afslappet stil.

Når du køber herretøj fra Jack’s Sportswear Intl. får du også et stort udvalg af pasforme med stort fokus på komfort. Du kan vælge imellem den helt klassiske regular fit, men der er også masser af varer i comfort fit, som giver masser af bevægelsesfrihed. Også med hensyn til kvalitet, er der flere forskellige ting at vælge imellem, selvom bomuld er en klar favorit hos Jack’s. Og vil du gerne købe mere bæredygtigt, findes der også masser af varer fra Jack’s medBetter Cotton bomuld.

Køb Jack’s online hos Tøjeksperten

Hos Tøjeksperten finder du et stort udvalg af tøj fra Jack’s Sportswear Intl. online. Og det er nemt og hurtigt at bestille – vi har nemlig gratis fragt v/ 499,- og vi sender som oftest inden for 1-2 hverdage. Skulle du fortryde størrelsen, får du nemlig valget mellem at benytte fri retur eller at bytte i din lokale Tøjeksperten butik.