Husk Fars dag d. 5 juni

Forkæl verdens bedste far - Garanteret levering!

Kurv

New Balance

Sorter efter

Produkter (0)

Lækre sneakers fra New Balance

I de sidste mange år er sneakers blevet mere og mere populære, og hos Tøjeksperten forstår vi godt hvorfor. Det er fodtøj, der både kan bruges på arbejde og i fritiden, og så er det super nemt at sætte sammen med dit hverdagstøj.

Du kan finde mange forskellige slags sneakers, og de forskellige typer gør forskellige ting for dit look. Er du fan af de lidt mere afdæmpede og voksne sneakers, kan du finde lækre sneakers i skind fra JUNK de LUXE og Lindbergh. De er fantastiske til et afslappet sæt tøj til kontoret, så du er sikret optimal komfort sammen med god stil.

Sporty sneakers

I den anden ende af skalaen af sneakers, kan du finde de mere sporty sko. Her er New Balance et af de store brands. De laver flere forskellige typer af sneakers, blandt andet i deres helt klassiske design med den tofarvede sål og det store N på siden. Her får du virkelig et par sneakers, du vil blive glad for. Uanset om du bruger dem til hverdag eller om du foretrækker dem som løbesko, så får du masser af komfort og stilfuldt design.

Vores udvalg af New Balance sneakers fokuserer på de afdæmpede farver, så du er sikret et par sko, der er lette at sætte sammen med resten af din garderobe. Uanset om du er mest til farverigt eller sort tøj, så kan du altid sætte et par sorte eller hvide sneakers til. New Balance er altså alle pengene værd både i forhold til udseende, brugbarhed og komfort.

Køb New Balance sko online hos Tøjeksperten

Vi synes, at det skal være nemt at handle sko – også på nettet. Vi tilbyder gratis fragt v/ 499,-, hurtig levering, mulighed for at bytte i butik og så kan du naturligvis optjene bonus, hvis du er klubmedlem.