Undertøj til mænd

Hos Tøjeksperten har vi et bredt udvalg af undertøj til mænd fra de bedste brands, fordi vi ved, at de leverer kvalitet og komfort. Læs mere om vores sortiment nederst på siden.

  • Fri fragt på ordrer over 399,-
  • Gratis retur
  • Byt i alle Tøjekspertens butikker

Tilbud

Bison

Regular fit | Stretch

69,50 kr139 kr 3 stk 200,-
Tilbud

Bison

Regular fit | Stretch

69,50 kr139 kr 3 stk 200,-
Tilbud

Bison

Regular fit | Stretch

69,50 kr139 kr 3 stk 200,-
Tilbud

Bison

Regular fit | Stretch

69,50 kr139 kr 3 stk 200,-
Tilbud

Lindbergh

Regular fit | Stretch

89,50 kr179 kr 3 stk 200,-
Tilbud

Lindbergh

Tights | Stretch

89,50 kr179 kr 3 stk 200,-
Tilbud

Lindbergh

Regular fit | Stretch

89,50 kr179 kr 3 stk 200,-

Vores udvalg af herreundertøj

Undertøj til mænd er en mærkesag. Hos Tøjeksperten mener vi ikke, at du behøver gå på kompromis hverken kvalitet, design eller pasform. Derfor forhandler vi kun mærker, vi kan stå inde for. Blandt de mest populære mærker er danske JBS og svenske Björn Borg, men hos Tøjeksperten fører vi også herreundertøj fra mærkerne Shine, Huzar og Bison.

Underbukser til mænd

Først og fremmest skal underbukserne være komfortable. Selvom det er vigtigt, at underbukserne er behagelige at have på, så er underbukserne og især boxershorts i dag også blevet en del af moden. Mange har bevidst en elastikkant fra underbukserne til at stikke op over jeanskanten – det er især Björn Borg boxershorts, der var med til at starte den trend.

Flere typer underbukser

Det er vigtigt at vælge de underbukser, som du finder mest behagelige. Det kan være, at du mest er til de såkaldte tights, som er tætsiddende og ikke krøller under bukserne. Ved tight-designet er der også mulighed for at vælge imellem korte og lange modeller, samt tight fit eller regular fit. Her er det en smagssag om hvorvidt du ønsker at benene på underbukser skal gå langt ned af lårene, og om de skal sidde helt tæt ind til kroppen eller være en smule løsere. Boxershorts er ikke nødvendigvis tights, der findes også flere modeller uden elastik i stoffet og altså i løsere design. Mange mænd finder disse underbukser mest komfortable. Derudover indeholder vores sortiment også briefs, der skærer omkring lysken. De er særligt gode til habitbukser, hvor der ikke skal kunne ses folder fra underbukserne. 

Undertrøjer til mænd

Undertrøjen bliver oftest valgt på komfort. Undertrøjen er nemlig ikke på samme måde en del af outfittet. Den har man som regel på under en skjorte for at sørge for, at skjorten ikke er gennemsigtig, eller for at forhindre et kig til maveskindet mellem knapperne.  Den beskytter samtidig også den ydre skjorte eller trøje i mod sved. Undertrøjen er en smart, uundværlig og ofte overset del af en mands garderobe, og hos Tøjeksperten er vi vilde med undertrøjer!

Typer af undertrøjer

Vores sortiment omfatter både klassiske undertrøjer uden ærmer, som også er kendt som tanktoppe, samt undertrøjer i T-shirt-snit. Her er det selvfølgelig en smagssag, hvilken model man ønsker. Hvis man har tendens til at afgive en del kropsvarme i løbet af dagen, så beskytter en undertrøje med T-shirt-snit mere under armene i forhold til en tanktop. Men har man derimod blot brug for en let undertrøje, for at forhindre at en skjorte eller lignende er gennemsigtig, så er en tanktop et godt valg.

Strømper

Strømperne er også en del af undertøjet, men er samtidig en vigtig del af outfittet. De er på den ene side med til at sikre, at det er behageligt at have sko på og forhindre, at skoen kommer til at lugte af sved. Strømper er derimod heller ikke kun begrænset til at være praktiske. Med tiden er der også kommet en del fokus på strømperne, som en del af outfittets helhed. Strømperne har nemlig med tiden fået forskellige farver og mønstre, som er med til at give outfittet en særlig kant.

Typer af strømper

Når du skal vælge strømper, så har situationen også en rolle. Hos Tøjeksperten har vi uldstrømper, som hjælper dig med at holde varmen samt hjælper med at bekæmpe lugt. Derudover fører vi også ankelstrømper, som kun går til anklerne, samt ensfarvede og mønstrede strømper. De mønstrede strømper er blevet en del af modebilledet, som giver lidt mere kulør til outfittet og hverdagen. De ensfarvede strømper er mere til daglig brug, når de ikke er en del af outfittet og blot skal bruges for at gøre det behageligt at have sko på.

Hvilket undertøj skal jeg vælge?

Hos Tøjeksperten er det vigtig for os, at vi kan stå indenfor vores sortiment af herreundertøj. Derfor forhandler vi kun mærker, hvor du ikke behøver at gå på kompromis med hverken kvalitet, design, pris eller pasform. Der er derfor altid undertøj at finde til lige netop dit behov.

Brug undertøj som en del af outfittet

Det er enormt populært at ens outfit af og til flasheren underbuksekant eller en del af strømpen. Hvis du synes, det er smart, anbefaler vi at vælge undertøj, som skiller sig lidt ud. Du skal selvfølgelig altid vælge noget undertøj, som passer til din stil og dit outfit. Men de små detaljer kan være et oplagt sted at udfordre din egen stil lidt. Hvis du f.eks. er vant til at gå i diskrete farver eller ensfarvede designs, kan et par farverige strømper give din stil et nyt pift. Du kan også eksperimentere med par mønstrede Björn Borg underbukser, som giver et vist look til dit outfit.

Det praktiske undertøj

Hvis du blot bruger undertøjet af praktiske årsager som et behageligt inderste lag, så anbefaler vi ensfarvet herreundertøj. Her er det en god idé, at have nogle undertøjssæt i neutrale farver, såsom hvid og sort, som ikke kan ses under tøjet. Her spiller undertøjet ikke en særlig stor rolle i outfittet, men er med til at skabe et behageligt underlag, så du føler dig tilpas i dit tøj.

Størrelse

Vores størrelser rækker lige fra størrelse XS og til 5XL, hvilket betyder at du selvfølgelig har mulighed for at finde lige præcis det undertøj, du har brug for.

Pris

Priserne strækker sig fra 150 – 400 kroner. Hos Tøjeksperten skal det nemlig ikke være dyrt at føle sig godt tilpas. Du finder også ofte undertøj på udsalg, f.eks. som ”flere for en pris”-tilbud.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Vores udvalg af undertøj bliver løbende opdateret og skiftet ud for altid at være up-to-date med de nyeste trends. Hold øje med vores nyheder eller tjek vores T-shirts ud, det kan være du finder noget, der falder i din smag som alternativ til en undertrøje.