Bison bukser

Bison er et mærke for den moderne mand, der holder af et klassisk snit – ofte krydret med spændende farver i tråd med tidens trends. Bukser fra Bison er synonymt med yndlingsbukser for mange mænd, og det er med god grund.

Find dine nye bukser blandt Bisons modeller

Bison bukser og jeans er utrolig populære, fordi de er helt enkle, smarte og så har de en rigtig flot finish. Det er bukser der kan bruges både til hverdag og festlige lejligheder, selvfølgelig helt afhængigt af, hvad de sættes sammen med. Et par bukser fra Bison er således flot, casual festtøj, hvis du sætter dem sammen med en flot skjorte og et par pæne sko. Sammen med et par sneakers og en T-shirt får du til gengæld et lækkert, friskt hverdagslook.
Du finder bukser og jeans i flere jeansfarver, der er meget forskellige. Forskellen på lyse og mørke jeans gør, at man opnår vidt forskelle looks med dem hver især. Hos Tøjeksperten anbefaler vi derfor, at du har både lyse og mørke jeans i garderoben for at variere dit look. Lyse jeans er ofte mere casual end helt mørke jeans, der er lettere at opnå et formelt look med.

Tøjeksperten har i mange år givet danskerne kvalitetstøj og god service med en lang række kendte mærker, som har vundet stor indpas i herrernes garderobeskabe. Når du handler online, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation.