Gant Herretøj

Det globale tøjbrand Gant startede ud i 1949 i New Haven, Connecticut, og har i dag erobret verden. Hos Gant finder du urban mode med amerikansk inspiration – alt fra Ivy League til amerikansk sportstøj.

  • Fri fragt på alle ordrer
  • Gratis retur
  • Byt i alle Tøjekspertens butikker

Spar
20%

Gant

Trøje

880 kr1.100 kr
Spar
20%

Gant

Regular fit | Inderlomme

1.200 kr1.500 kr
Spar
20%

Gant

Regular fit | Inderlomme

1.200 kr1.500 kr
Spar
20%

Gant

Sneakers | 100% læder

880 kr1.100 kr
Spar
20%

Gant

Sneakers

720 kr900 kr
Spar
20%

Gant

Sneakers

720 kr900 kr
Spar
20%

Gant

Regular fit | Uld

960 kr1.200 kr
Spar
20%

Gant

Regular fit | Inderlomme

1.600 kr2.000 kr

Gant - klassisk herremode med amerikansk inspiration

Gant er måske stadig mest kendt for at levere nogle rigtig flotte og lækre skjorter, men der er både poloshirts, bukser, jakker, striktrøjer, T-shirts og meget mere i mærkets spændende kollektioner. Hos Tøjeksperten finder du de seneste nyheder fra mærket, så du kan shoppe dine favoritter allerede i dag.

Mærket er stærkt inspireret af sin amerikanske arv, men bestemt også af tidens farvetendenser. Den amerikanskinspirerede stil er et hit i Danmark, og det forstår vi hos Tøjeksperten godt. Vi kan se hvordan mærkets stil falder perfekt ind den skandinaviske stil, som dyrkes af de fleste mænd i Danmark. En af de store kvaliteter ved Gant er, at mærket formår at vælge tidens flotteste farver til deres ellers meget enkle modeller. Det betyder, at du kan få bløde, behagelige poloshirts, trøjer og T-shirts i tidens smarteste farver. Moderne klassikere, kunne man kalde tøjet fra Gants kollektioner.

Køb nyheder fra Gant i butikken og online

Her hos Tøjeksperten fører vi masser af lækkert herretøj fra Gant, både i vores fysiske butikker og her i vores webshop. Foretrækker du at købe dit nye tøj online, så giver vi dig naturligvis de fordele, du kender fra vores butikker. Vi har Fri fragt på alle ordrer, vi har fri retur og ikke mindst tilbyder vi, at du kan bytte tøj, der er i købt online, i vores butikker. Bare tag tøjet og din kvittering med – så hjælper vores ekspedienter dig med at finde det helt rigtige.