Gratis fragt v/ 499 kr.
Levering 1-2 hverdage
Gratis retur & Byt i butik
365 dages returret
Gå til klub

Bison Jakke

Regular fit

2.999 kr 2.399,20 kr

Bison Jakke

Regular fit

2.999 kr 2.399,20 kr

Bison Jakke

Regular fit

2.999 kr 2.399,20 kr

Lindbergh Jakke

Slim fit

1.799 kr 1.439,20 kr

Junk de Luxe Jakke

Regular fit

5.999 kr 2.999,50 kr

Junk de Luxe Jakke

Slim fit

2.499 kr 1.249,50 kr

Læderjakker til mænd

En læderjakke er perfekt til det danske forår og efterår, hvor temperaturen i høj grad afhænger af, hvorvidt solen er fremme, eller om den gemmer sig bag en sky. Mænd kan sagtens bære en læderjakke til hverdag, for den er både smart, når den er lukket til i blæsevejret, og når den står åben i forårssolen og afslører den smarte T-shirt, du har på indenunder.

Udvalget af læderjakker omfatter lækre jakker fra mærker som JUNK de LUXE og Lindbergh. De fleste læderjakker findes typisk i mørke farver som sort og forskellige nuancer af brun, lige fra lys cognac til mørkebrun. Der er også forskel på, i hvilken type skind, de forskellige jakker er udført, som for eksempel lammeskind.

Vi har læderjakker i forskellige prisklasser hos Tøjeksperten, og ind i mellem kan du også være heldig, at vi har læderjakker til mænd på tilbud. I det tilfælde er der mange penge at spare på din nye læderjakke. Fandt du ikke den læderjakke, du ledte efter, kan du se vores udvalg af andre jakker eller jakker på tilbud.

Køb din nye, lækre læderjakke hos Tøjeksperten

Hos Tøjeksperten er vi ikke bare eksperter i tøj, men også i god kundeservice. Derfor har vi gratis gratis fragt v/ 499 kr. og hurtig levering – normalt inden for 1-2 dage. Har du valgt en forkert størrelse, tilbyder vi dig fri retur eller mulighed for at bytte i en af vores butikker. Det er helt op til dig, om du foretrækker at bytte på den ene eller den anden måde. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig.