Husk Fars dag d. 5 juni

Forkæl verdens bedste far - Garanteret levering!

Kurv

Denimjakker

Nyheder

Alle varer

Bukser

Jakker

Jakkesæt & habitter

Jeans

Nattøj

Poloshirts

Shorts

Skjorter

Sko

Strik

Sweatshirts

T-shirts

Trøjer

Undertøj & strømper

3XL-8XL

Accessories

Populært

Sorter efter

Produkter (1)

Wrangler
Wrangler  Denimjakke Blå 90-300291

Wrangler

Denimjakke | Regular fit

I alt (inkl. rabat)800 kr

Populære kategorier

Udvalgte kategorier der er populære blandt Tøjekspertens kunder:

Dunjakker

Populære brands

Udvalgte brands der er populære blandt Tøjekspertens kunder:

Find den perfekte denimjakke

Med flere forskellige modeller i vores udvalg, er der noget for enhver smag. Nogle har spændende detaljer, som for eksempel en anderledes krave eller en moderne vask med masser af slid. Der er også forskellige nuancer af denimfarverne, der kan være lige fra lyseblå til mørkeblå og helt over i sort.

Denimjakker kan bruges det meste af året – i de allerkoldeste vintermåneder fungerer de godt indendørs. Hvis du ikke bryder dig om tykt denimstof, så kan du til gengæld sagtens bruge en åben denimskjorte som et alternativ til din denimjakke. Det tyndere, lettere stof kan bidrage til et afslappet hverdagslook, hvis du sætter det sammen med shorts eller jeans og en fed, printet T-shirt.

Vi har desuden denimjakker i flere prisklasser, så hvis du leder efter en billig denimjakke, kan du sagtens være heldig at finde en fed jakke til en superskarp pris.

Køb denimjakker hos Tøjeksperten online

Køb din nye denimjakke hos Tøjeksperten. Vi har gratis fragt v/ 499,- og 1-2 dages levering. Så kan du prøve jakken på derhjemme i ro og mag. Passer den ikke, så bestemmer du selv, om du vil sende den retur eller bytte den til noget andet i en af vores fysiske butikker.