Gratis fragt v/ 499 kr.
Levering 1-2 hverdage
Gratis retur & Byt i butik
365 dages returret
Gå til klub

Wrangler Jakke

Regular fit

800 kr 640 kr

Tommy Jeans Jakke

Regular fit

1.300 kr 1.040 kr

Lindbergh Jakke

Slim fit

499 kr 149,70 kr

Lindbergh Jakke

Slim fit

599 kr 299,50 kr

Shine Original Jakke

Relaxed fit

499 kr 299,95 kr

Find den perfekte denimjakke

Med flere forskellige modeller i vores udvalg, er der noget for enhver smag. Nogle har spændende detaljer, som for eksempel en anderledes krave eller en moderne vask med masser af slid. Der er også forskellige nuancer af denimfarverne, der kan være lige fra lyseblå til mørkeblå og helt over i sort.

Denimjakker kan bruges det meste af året – i de allerkoldeste vintermåneder fungerer de godt indendørs. Hvis du ikke bryder dig om tykt denimstof, så kan du til gengæld sagtens bruge en åben denimskjorte som et alternativ til din denimjakke. Det tyndere, lettere stof kan bidrage til et afslappet hverdagslook, hvis du sætter det sammen med shorts eller jeans og en fed, printet T-shirt.

Vi har desuden denimjakker i flere prisklasser, så hvis du leder efter en billig denimjakke, kan du sagtens være heldig at finde en fed jakke til en superskarp pris. Er prisen et vigtigt kriterie, kan du med fordel også se alle vores jakker til mænd på tilbud.

Køb denimjakker hos Tøjeksperten online

Køb din nye denimjakke hos Tøjeksperten. Vi har gratis fragt v/ 499 kr. og 1-2 dages levering. Så kan du prøve jakken på derhjemme i ro og mag. Passer den ikke, så bestemmer du selv, om du vil sende den retur eller bytte den til noget andet i en af vores fysiske butikker.