Kurv

Kulden kommer: Inspiration til vintergarderoben

Model i mørkegrøn Lindbergh dunjakke
Model i mørkegrøn Lindbergh dunjakke

Har du opdateret garderoben, så den kan få dig gennem vinterkulden uden problemer? Lag på lag-trenden er ideel til årstiden, og investerer du i enkle og klassiske items, kan du kombinere det meste i dit skab på kryds og tværs – med stil.

Vinteren er for alvor på vej ind over os, og har du endnu ikke skiftet de tynde sommer- og efterårsoutfits ud med varmere vinterfavoritter, er det i den grad ved at være tid. Lag på lag-stilen er opskriften på at holde varmen vinteren igennem, og med et par nemme tommelfingerregler kan du skabe den perfekte kombination af æstetik og komfort. Gå efter stilsikre, klassiske produkter, du kan bruge ind i mange forskellige sammenhænge.

Få inspiration til din vintergarderobe lige her!

Den varme jakke

Vinterens absolut vigtigste lag er vinterjakken. Selvfølgelig!

Her er der flere klassikere, og en af dem er dunjakken. Det er nemlig et stykke overtøj, du kan hive frem sæson efter sæson. Dunjakken passer perfekt ind i hverdagsgarderoben, da den er både praktisk og smart. Vælger du en klassisk farve som navy eller mørkegrøn, kan du være stensikker på, at din jakke dur mange vintre frem.

Er du mere til en lang jakke, skal du vælge den klassiske uldfrakke. Den er tidløs og uden tvivl det bedste valg til mere formelle lejligheder, hvor jakken skal passe ud over et jakkesæt. Dog er den ikke ligefrem praktisk i al slags vejr og egner sig i bund og grund bedst til de milde, solrige vinterdage, vi klart foretrækker, men som regel kun oplever få af.

Se vores udvalg af vinterjakker her

Model i armygrøn Lindbergh dunjakke og Lindbergh blåternet skjorte

Blød striktrøje

Det er nærmest umuligt at gå igennem vinteren uden en striktrøje, når man bor under nordiske himmelstrøg, så det er intet mindre end genialt, at mange modeller er så gennemførte i sig selv, at de ikke kræver alverdens styling. Brug din striktrøje ud over en skjorte eller en T-shirt, under en jakke og både til habitbukser og jeans – den uldne klassiker går til det hele og tillader dig at være komfortabel og se super skarp ud på samme tid. Vælger du en model i merinould, er du sikret god holdbarhed og masser af varme og du kan endda få en merinostrik, som er bæredygtigt produceret.

Se vores udvalg af striktrøjer her

Model i sandfarvet Lindbergh strik og mørkeblå chinos

Trøjen under trøjen

Omvinteren, hvor det i høj grad er langærmede trøjer og skjorter, vi trækker i, skal man ikke glemme T-shirten under. I denne årstid er T-shirten ikke den mest prangende del af garderoben. Til gengæld er den perfekt til at gøre dine outfits lige dét lunere, og så passer den under det meste. Har du et par stykker i sort og et par i hvid, er du godt dækket ind hele vinteren. Vil du hellere have lidt farve, så få efter en afdæmpet grøn eller navy. En nem måde at holde varmen med et diskret ekstra lag.

Se vores udvalg af T-shirts her

Model i grå Lindbergh T-shirt

Blazer i uld

Blazeren er et must-have i enhver mands garderobe og kan løfte alt fra rullekrave og jeans til skjorte og chinos til nye højder – uden at være for prangende. I den kolde del af året er det bekvemt at skifte bomuldsmodellerne ud med en tykkere variant i uldblend. Ud over at give ekstra varme har uldblazeren en god tyngde, som gør, at den falder flot på kroppen, og en lækker tekstur, som giver et skarpt og raffineret look, der passer til både formelle og mere uformelle lejligheder.

Se vores udvalg af blazere her

Model i grå Lindbergh blazer og hvid Lindbergh skjorte

Overshirt i utility-stil

Ligesom lumberjack-stilen for bare et par år siden gjorde solidt comeback har utility-stilen nu indtaget modescenen. Det findes især i de moderne overshirts, som er den perfekte skjorte til hverdag. Vælger du en oversize-model, kan den tjene formålet som almindelig skjorte den ene dag og bruges som mellemlag oven på en T-shirt eller en rullekrave den næste. Materialet i en overshirt er ofte en del tykkere, og dermed også lunere, end almindeligt skjortestof, så du virkelig kan holde varmen med stil.

Se vores udvalg af skjorter her

Model i ternet Lindbergh overshirt, råhvid Lindbergh striktrøje og mørkeblå Lindbergh cargos
Tekst: Ditte Laursen Turatti
Udgivet: 16-09-2022
Foto: PWT Group