Trøjer

De fleste mænd elsker trøjer, da de kan bruges både en sen sommeraften, men også til de kolde vinterdage. Vi har samlet alle trøjer her på siden, så du kan finde din nye yndlingstrøje.

  • 1-2 dages levering
  • Gratis retur
  • Byt i alle Tøjekspertens butikker

Spar
50%

Bison

Comfort fit | 100% bomuld

249,50 kr499 kr
Spar
50%

Bison

Comfort fit | Rund hals

349,50 kr699 kr
Spar
50%

Lindbergh

Slim fit

199,50 kr399 kr
Spar
50%

Bison

Regular fit | Rullekrave

199,50 kr399 kr
Spar
50%

Bison

Regular fit | V-hals

449,50 kr899 kr

Alverdens trøjer til mænd

Vi har to slags trøjer i webshoppen: striktrøjer og sweatshirts. Det er to meget forskellige slags trøjer at have på, men begge typer er behagelige og perfekte uden over dine yndlings T-shirts. Vi har smarte sweatshirts i et væld af forskellige farver både med og uden hætte ligesom der er modeller med eller uden lynlås. Vi har også en masse fine striktrøjer til mænd i alt fra sweatere og cardigans i strik til tyndere pullovers, der er velegnede til de dage, hvor det er knap så koldt udenfor. 

Vi har, her hos Tøjeksperten et stort udvalg af trøjer både de klassiske modeller og de nye smarte modetrøjer med masser af detaljer. Bliv for eksempel smart i en sort/hvid stribet trøje. Vi forsøger, at have trøjer for enhver smag, og derfor finder du sweatshirts og striktrøjer fra en række forskellige mærker. Vi forhandler kendte, kvalitetsbevidste mærker som blandt andet ShineBisonSignalMorgan og Lindbergh.

Køb dine trøjer hos Tøjeksperten
Vælger du at købe din nye trøje hos os – hvad enten det er en smart sweatshirt eller en lækker strik til de kolde dage – så har vi Fri fragt på ordrer over 399,-. Skulle din nye trøje ikke sidde helt perfekt, så kan den naturligvis byttes – du bestemmer selv om du vil returnere den med posten eller bytte den personligt i en af vores mange fysiske butikker rundt i Danmark.