Søg her...

Kurv
Kurv

4 herrejakker, der er perfekte til foråret 2025

Model i Lindbergh fleecejakke
Model i Lindbergh fleecejakke

Når det endelig er slut med frost og kulde, og forårsvejret er på vej, er det på tide at bytte den varme vinterjakke ud med en lidt lettere model. Er du i tvivl om, hvilken forårsjakke du skal investere i, kan du trygt lade dig inspirere af vores guide. Vi har nemlig samlet fire bud på jakker, der med god stil og masser af funktioner får dig nemt og elegant ind i den nye sæson.

Moderne vest

Går du efter et moderne og sporty look, kan du overveje en ydervest. Vesten er virkelig kommet tilbage i modebilledet og det er en praktisk og smart måde at holde sig varm til forår. Det klassiske design er med høj hals og kanalquiltet og lommer i siden. Brug vesten med et strik eller en hættetrøje indenunder, alt efter hvor sporty du gerne vil se ud.

Shop yderveste her

Model i grøn og sort Lindbergh vest og grå Lindbergh hættetrøje

Cityjakken

En anden type forårsjakke er ’den korte jakke’. Her har du ret frit valg i forhold til hvilken stil du godt kan lide, men vi vil gerne fremhæve city jakken som en god mulighed. Her får du et klassisk design med et let sporty touch. Hvis du vil være sikker på, at du ikke bliver træt af jakken, så vælg en neutral farve. Så kan du eventuelt gå efter en model, der har et par farverige eller specielle knapper, hvis du synes, at jakken skal skille sig lidt ud.

Shop korte jakker her

Model i mørkeblå Bison jakke og lysegrøn Bison skjorte og Bison jeans
Model i grå Lindbergh blazerjakke, grå Lindbergh sweatshirt og ternede Lindbergh bukser

Den quiltede jakke

En quiltet jakke, eller en dynejakke, er perfekt som overgangsjakke til de usikre dage inden forårets varme slår helt igennem. Begge jakker adskiller sig fra dunjakken ved at være med lettere foer og dermed perfekte til mellemstadiet mellem vinter og sommer. Det er en klassisk type herrejakke, der er både moderigtig og samtidig ses hver eneste sæson. Kombiner den med et par jeans eller chinos og en varm striktrøje, og du har det perfekte outfit til foråret 2023!

Se vores dynejakker og quiltede jakker her

Model i mørkeblå Lindbergh dunjakke, orange Lindbergh sweatshirt og sandfarvede Lindbergh chinos

Bomberjakke

Selvom bomberjakkens storhedstid er ovre, er den stadig et habilt bud på en lækker forårsjakke til den sporty mand. Med et cool og enkelt design og den glatte overflade, er bomberjakken super god med et par jeans, når stilen ikke skal være formel. Nogle modeller kommer med en ekstra lynlåslomme på ærmet, der gør stilen en smule mere casual og rå. Mange bomberjakker kommer desuden i regular eller let oversize fit, så du kan nemt få plads til en trøje nedenunder jakken.

Model i sandfarvet Lindbergh bomberjakke, camo sweatshirt og lyse Lindbergh jeans
Tekst: Ditte Laursen Turatti
Udgivet: 17-03-2023
Foto: PWT Group