Superflex styles

Superflex er en form for stretch, som gør tøjet mere behageligt. Med Superflex er der ekstra meget elasticitet, som giver maksimal komfort og den ultimative frihed til at bevæge sig som man vil.

  • Fri fragt på ordrer over 399,-
  • Prismatch: vi matcher den billigste pris
  • Optjen 5% bonus på dine køb i vores klub

Superflex styles

Hos Tøjeksperten har vi nogle af de allerbedste performance pants, som er lavet i det ultimative stretchstof.

Det er vigtigt, at du føler dig behageligt til mode i det tøj, du går i til daglig. Især bukser kan stramme og sidde ubehageligt tæt, især hvis du godt kan lide en af de mere stramme pasforme. Heldigvis er der hos Tøjeksperten flere muligheder for at finde et par virkelig lækre bukser, der samtidig er super behagelige at have på.

Tøjeksperten har nemlig et rigtigt stort udvalg af bukser, som er lavet med ekstra meget stretch – det er dem, der hedder Superflex bukser. Det vil sige, at stoffet giver dig den ultimative bevægelsesfrihed og komfort. Men derfor behøver du ikke give afkald på det gode design. Du kan nemlig finde flere forskellige styles, som passer lige til dig og din personlige stil.

Vores allerstørste udvalg af performance pants med Superflex består af jeans. Her kan du finde mange forskellige designs og vaske, så du altid kan finde noget, der passer til alle situationer. Der er de klassiske sorte jeans, som passer til enhver lejlighed. Er du mere til lyse jeans med lækre forvaskede detaljer, finder du dem også her. Er du på udkig efter dit yndlingsmærke, er der også gode muligheder for at finde det. Vælg imellem Lindbergh, Bison og Jack's Sportswear Intl. når du skal have den allerbedste komfort og bevægelighed.

Udover jeans finder du mange andre varer med Superflex. Vi har performance pants i den lækre club pants model – her får du det stilede look fra habitbuksen kombineret med den bedste komfort og stretch. Mangler du shorts til sommeren eller ferien, finder du dem også her.

Shop Superflex online hos os
Når du køber dine nye performance pants hos Tøjeksperten får du fri fragt på ordrer over 399,- og hurtig levering, normalt indenfor 1-2 hverdage. Skulle dine nye bukser ikke sidde helt rigtigt, så kan du frit vælge mellem at returnere dem per post eller at bytte til en anden størrelse eller model i butikken, hvor vores ekspedienter står klar til at hjælpe dig.