Gratis fragt v/ 499 kr.
Levering 1-2 hverdage
Gratis retur & Byt i butik
Byt i 365 dage
Gå til klub

Vi fandt desværre ingen produkter passende til din søgning

Bæredygtige styles hos Tøjeksperten

Hos Tøjeksperten er vi dedikerede til at gøre en forskel for miljøet og reducere det klimamæssige aftryk, som tøjindustrien har. Derfor har vi et stort udvalg af bæredygtige styles inden for alle kategorier, så vi kan hjælpe dig på vej med at træffe et mere miljøvenligt valg. Du kan altså finde både T-shirts, poloer, bukser og meget andet, som er lavet i mere bæredygtige materialer.

I udvalget af klimavenlige materialer er bomuld meget populært. Her har vi flere forskellige slags bomuld, der er produceret med større hensyn til miljøet. Der findes økologisk bomuld, som er lavet uden skadelige kemikalier, og som derfor er mindre skadeligt for naturen. Der er også mange styles, der er lavet med BCI. BCI, som står for Better Cotton Initiative, er en forening, som sørger for bedre forhold for bomuldsbønder samt mindre skadelig bomuldsproduktion. BCI-logoet er din sikring for, at du har valgt et stykke tøj fra et brand, der har fokus på miljøet.

Der findes også tøj lavet af genbrugte materialer, for eksempel genanvendt polyester. Her udnyttes et allerede produceret materiale til at lave noget nyt, og dermed mindske forbruget af naturlige ressourcer. Vi har især et stort udvalg af jakkesæt, der er produceret med genanvendt materiale.

Shop bæredygtige styles hos Tøjeksperten

Vil du også prøve bæredygtigt tøj, har vi gjort det nemt og hurtigt at købe det her hos Tøjeksperten. Vi tilbyder nemlig gratis fragt v/ 499 kr., og skulle du have fortrudt farve eller størrelse, giver vi fri retur. Du kan også bytte eller returnere i en af vores landsdækkende butikker. Husk at du altid har 365 dages returret og at du som medlem i vores kundeklub optjener 5% bonus på hvert eneste køb.