Gratis fragt v/ 399 kr.
Byt i 365 dage
Gratis retur
Byt i butik
Gå til klub

Lindbergh

Sneakers | 100% læder

699 kr 559,20 kr

Masser af smarte sko og støvler

De rigtige sko kan fuldende din stil. Se udvalget her og find et par, der passer til dig.

Her hos Tøjeksperten fører vi først og fremmest sko fra mærket Lindbergh. Mærket er måske mest kendt for at være et smart og lækkert modemærke, der er med hvor tingene sker, men faktisk er det mere end det. Lindbergh fører nemlig også tøj og sko i en rigtig god kvalitet. Dette gælder også indenfor sko, hvor de foretrukne materialer er læder og russkind. Modellerne er enkle og alsidige, og nogle af parrene er nøjagtig lige så egnede til fest som til hverdag, afhængigt af, hvad du vælger at tage på til dem.

Langt de fleste sko her hos Tøjeksperten er udført i læder, da det er et rigtig lækkert materiale til sko. Skindsko er behagelige, elegante og holder sig pænt, også selvom skoene bruges meget. Lædersko kan, med lidt vedligeholdelse, holde i mange år. Vores herresko findes først og fremmest i brun og sort, men der findes til gengæld et væld af forskellige nuancer og teksturer, således der alligevel er tale om vidt forskellige sko. Der findes også af og til sko i mørke nuancer af blå.

Til et skarpt sko-look hører der naturligvis også et sæt pæne strømper. Vi fører et stort udvalg af strømper. Så du burde let kunne finde nogle strømper der matcher din skostil. 

Hvilke sko skal du vælge?
Hvilke herresko, du skal vælge, afhænger først og fremmest af, hvad skoene skal bruges til. Er det hverdagssko, der primært skal bruges indendørs, f.eks. på kontoret, så kan man bruge næsten alle typer sko. Skal man gå en del rundt i sine sko udendørs kan det være rart med et par sko, der har lidt skaft. Har du først et par lækre sko i en god kvalitet kan du bruge dem i lang tid fremover. De vil kun blive mere og mere behagelige, når de er gået til, og de holder sig pænt, hvis du plejer dem rigtigt.

Hos Tøjeksperten mener vi, at sneakers kan give et fedt twist til et jakkesæt, men dette gælder dog først og fremmest ved uformelle lejligheder, hvor stilen skal være casual. Ikke desto mindre, synes vi, at enhver mand altid bør eje et par klassiske, stilrene og mørke sko til jakkesæt, da dette giver den bedste helhed i looket. Skal de bruges til habit eller jakkesæt, så er en god tommelfingerregel, at der skal sorte habitsko til en sort habit, mens en grå habit godt kan gå med et par mørkebrune, hvis det passer bedre til din stil. De helt lysebrune herresko er ikke det oplagte valg til en habit for ret mange, men har du stilen til det, så kan du selvfølgelig bare gøre det.

Køb sko online hos Tøjeksperten
At købe sko online er ikke anderledes at end at købe tøj på nettet. Du kan altid prøve skoene på i ro og mag derhjemme, og hvis størrelsen er forkert, så har du de samme gode bytteforhold som du kender fra tøjkøb online. Hos Tøjeksperten får du både sko af høj kvalitet og god service. Vi har Gratis fragt v/ 399 kr.. Vi sender din ordre hurtigt, så du har den indenfor 1-2 hverdage. Skulle du fortryde dit køb kan du blot henvende dig i en af vores fysiske butikker for at bytte, hvis du foretrækker det, fremfor at sende retur per post.