Gratis fragt v/ 499 kr.
Levering 1-2 hverdage
Gratis retur & Byt i butik
365 dages returret
Gå til klub

Lindbergh

Business sko

999 kr 799,20 kr

Lindbergh

Business sko

999 kr 799,20 kr

Masser af smarte sko og støvler til mænd

Her hos Tøjeksperten fører vi sko fra mange lækre mærker, blandt andet New Balance, som er kendt for deres cool og moderne sneakers. Vi har også sko fra Lindbergh, som måske mest kendt for at være et smart og lækkert modemærke. Men Lindbergh fører også sko i en rigtig god kvalitet. De foretrukne materialer er læder og ruskind og modellerne er enkle og alsidige, og nogle af parrene er nøjagtig lige så egnede til fest som til hverdag.

Langt de fleste sko her hos Tøjeksperten er udført i læder, da det er et rigtig lækkert materiale til sko. Lædersko er behagelige, elegante og holder sig pænt, også selvom skoene bruges meget. Lædersko kan, med lidt vedligeholdelse, holde i mange år. Brug gerne en skocreme eller imprægneringsspray til dine lædersko, så holder de sig pæne meget længere.

Hvilke sko skal du vælge?

Hos Tøjeksperten mener vi, at sneakers kan give et fedt twist til et jakkesæt, men dette gælder dog først og fremmest ved uformelle lejligheder, hvor stilen skal være casual. Skal skoene bruges til en formel begivenhed og til habit eller jakkesæt, så er en god tommelfingerregel, at der skal sorte habitsko til en sort habit, mens en grå habit godt kan gå med et par mørkebrune. Til vinter er et par støvler uundværlige, og i overgangsperioden er der ikke noget mere lækkert end et par chelsea boots.

Køb sko online hos Tøjeksperten

At købe sko online er ikke anderledes at end at købe tøj på nettet. Du kan altid prøve skoene på i ro og mag derhjemme, og hvis størrelsen er forkert, så har du de samme gode bytteforhold som du kender fra Tøjeksperten. Vi har gratis fragt v/ 499 kr. og vi sender din ordre hurtigt, så du har den indenfor 1-2 hverdage. Skulle du fortryde dit køb kan du blot henvende dig i en af vores fysiske butikker for at bytte, eller du kan sende ordren retur – vi betaler fragten.