Gratis fragt v/ 399 kr.
Byt i 365 dage
Gratis retur
Byt i butik
Gå til klub

Junk de Luxe

Sneakers | 100% læder

799 kr

Junk de Luxe

Sneakers | 100% læder

799 kr

Junk de Luxe

Sneakers | 100% læder

799 kr 559,30 kr

Junk de Luxe

Sneakers | 100% læder

799 kr

Junk de Luxe

Sneakers | 100% læder

799 kr 559,30 kr

Masser af fede sneakers til mænd

Sneakers er blevet virkelig moderne, og det er altså ikke længere et par sko, du kun skal bruge til sport. Faktisk er sneakers blevet så populære, at mange bruger dem både på arbejde og til fest. Hos Tøjeksperten er vi vilde med sneakers i alle afskygninger. Vi har et lækkert udvalg af sneakers fra New Balance. Her er virkelig tale om et mærke, der forstår at lave flotte og behagelige sko. Du kan for eksempel vælge en af de helt klassiske modeller, 574, som er en virkelig god hverdagssko. New Balance har også mere robuste sneakers, og her kan du vælge imellem de helt klassiske hvide eller helt sorte.

Derudover har vi flere sneakers fra JUNK de LUXE og Lindbergh, og her får du virkelig god kvalitet. Disse sneakers er lavet i skind, og derfor holder de sig rigtigt godt. Husk dog at behandle dem med skocreme eller imprægneringsspray, så de holder sig flotte endnu længere. Vi er selv vilde med modeller i hvid – dem kan du både bruge med et par jeans, performance bukser eller endda habitbukser.

Køb sneakers hos Tøjeksperten

Når du handler online hos os får du altid gratis fragt v/ 399 kr. samt fri retur. Vi tilbyder 365 dages returret, og vil du hellere i butikken kan du også bytte her. Hvis du er medlem af vores kundeklub, får du endnu flere fordele, som for eksempel 5% bonus på alle køb og VIP adgang til kampagner og udsalg. Du kan melde dig ind lige her.