Alberto herretøj

Med over 90 års erfaring i at lave bukser, er Alberto en af de mest erfarne producenter på markedet. Firmaet fokuserer på at producere bukser i god kvalitet og deres mål er at lave bukser, der føles som om de er lavet specifikt for den, der har dem på. Passionen for at lave bukser kommer også til udtryk i deres slogan Pants We Love – Bukser Vi Elsker.

Alberto

Alberto laver flere forskellige typer bukser, men hos Tøjeksperten har vi sat fokus på deres denim kollektioner hvor man, alt efter sæson, både kan finde shorts, knickers og jeans. Alberto fremstiller altid tøj i bedste kvalitet og sigter efter at være både moderne og traditionelle på samme tid.

Der kan være flere forskellige pasforme at vælge imellem, hvis du vælger Alberto bukser:
Regular fit er det klassiske, komfortable snit, som man kender med straight legs og normal taljehøjde.
Modern Fit, som giver en slank pasform uden at være tætsiddende.
Slim fit, som er det urbane look i et tætsiddende design med smalle bukseben.

Tip! Sæt farver til
Har du en enkelt og afdæmpet stil i grå eller sorte nuancer? Der skal ikke meget til, for at det enkle look får et ekstra pift. Med nogle spraglede strømper(LINK) til et par stilfulde bukser får din stil masser af kant på en elegant måde. Farverne kommer diskret til syne langs buksebenet uden at være overdrevet. Det er en sjov og trendy måde at udfordre dit look på.