Clipper

Clipper er et kvalitetsmærke med fokus på at fusionere det moderne med det traditionelle. Deres kollektioner er nedtonede med fokus på lækker kvalitet og det gode håndværk.

  • 1-2 dages levering
  • Gratis retur
  • Byt i alle Tøjekspertens butikker

Clipper

De klassiske farver som sort, navy, bordeaux og grå går aldrig af mode, og derfor består en stor del af Clippers sortiment hos Tøjeksperten af netop disse farver. Farverne passer desuden rigtigt godt til hinanden og kan matches med de fleste jeans og bukser, og vil derfor passe perfekt ind i mange mænds garderobe.

De forskellige trøjer er lavet i de bedste kvalitetsmaterialer, som for eksempel uld og bomuld, som Clipper får fra flere forskellige leverandører verden over, blandt andet fra Italien. Du vælger selv om du ønsker en model med lynlås eller knapper, eller måske en helt enkel, klassisk trøje uden hverken det ene eller det andet. Clipper tilbyder oftest også veste og poloer, så du har noget at have enten over eller under din trøje.

Køb dine trøjer hos Tøjeksperten
Vælger du at købe Clipper hos os – hvad enten det er en smart striktrøje eller en lækker polo – så kan du få Fri fragt på ordrer over 399,-. Skulle dit nye stykke tøj ikke sidde helt perfekt, så kan det naturligvis byttes – du bestemmer selv om du vil returnere det med posten eller bytte det personligt i en af vores mange fysiske butikker rundt i Danmark.