Husk Fars dag d. 5 juni

Forkæl verdens bedste far - Garanteret levering!

Kurv

Replika

Sorter efter

Produkter (0)

Tøj til mænd i store størrelser fra Replika Jeans

Replika Jeans er endnu et af de mærker, vi er glade for at have hos Tøjeksperten. De laver nemlig lækkert tøj i store størrelser, og hos Tøjeksperten ønsker vi at tilbyde den samme shopping-oplevelse til mænd, der bruger større størrelser, som til dem, der bruger mindre størrelser. Stilen er casual og afslappet for at afspejle attituden men fungerer samtidig som et fashion statement.

Vores udvalg af tøj fra Replika fokuserer på basis styles, som underbukser, T-shirts og sweatshirts. De fleste styles er enten lavet af 100% lækker bomuld eller bomuld med stretch, der giver god mulighed for bevægelse. Desuden er pasformen oftest comfort fit, som også giver masser af plads til store armbevægelser.

Fandt du ikke det helt rigtige i vores udvalg af Replika Jeans, kan du med fordel se hvad vi tilbyder fra North 56°4. Vi har også et godt udvalg fra andre mærker, der laver herretøj i størrelserne 3XL-8XL.

Køb Replika Jeans online hos Tøjeksperten

Når først du har fundet din nye style fra Replika Jeans, er et hurtigt og nemt at bestille og få det leveret lige til døren. Hos Tøjeksperten tilbyder vi gratis fragt v/ 499,- samt fri retur. Vil du hellere returnere i en af vores landsdækkende butikker, er du også velkommen til det.