Gratis retur - TøjekspertenGratis retur
1-2 dages levering - Tøjeksperten1-2 dages levering
Gratis fragt - TøjekspertenGratis fragt v/ 499,-
Byt i 365 dage - TøjekspertenByt i 365 dage
Kurv

Eterna

Sorter efter

Produkter (0)

Eterna skjorter til mænd

Eterna producerer flere linjer, blandt andre Orange label, Black label og Red label. Alle skjorter fra Eterna er luksusskjorter, så den største fordel på linjerne er pasformen. Black label er serien, hvor du finder herreskjorter med en meget klassisk pasform med god plads:comfort fit. Red label er serien, hvor du finder skjorter med en lidt smallere talje end den der kendes fra den klassiske skjorte:modern fit. Disse skjorter sidder pænt ind til kroppen, men de er dog ikke så snævre somslim fit-skjorter fra Orange label. Du finder både Eterna-skjorter med korte og lange ærmer, så der både er noget til arbejdsdage og uformelle fester såvel som til store, formelle begivenheder.

Alle vores Eterna-skjorter er lavet i 100% bomuld, og mange af dem har den ekstra funktion, at de er enten strygefri eller lette at stryge. Fandt du alligevel ikke den helt rigtige skjorter ved Eterna, så har vi mange andre typer i vores store udvalg af skjorter.

Find Eterna hos Tøjeksperten

Hos Tøjeksperten, finder du både Eterna tøj i vores butikker og her i vores online shop. Online har vi et stort udvalg, som gør, at du altid kan finde lige præcis den skjorte fra Eterna, som passer bedst ind i din personlige stil. Vi har gratis fragt v/ 499,- og passer skjorten ikke, så har vi fri retur. Du kan også gå ned i din lokale Tøjeksperten og bytte, hvis din nye Eterna-skjorte ikke passer, eller hvis modellen blot ikke var noget for dig alligevel.