Gratis fragt v/ 499 kr.
Levering 1-2 hverdage
Gratis retur & Byt i butik
365 dages returret
Gå til klub

Vi fandt desværre ingen produkter passende til din søgning

Find lækre rullekravetrøjer til mænd

En rullekravetrøje - eller turtleneck - er den slags trøje, der virkelig deler vandene. Nogle elsker den og bruger den hver dag, andre vil hellere bruge en T-shirt eller en striktrøje. De seneste år har rullekravetrøjen dog fået et comeback, og mange bruger den nu sammen med et par performance bukser eller endda under et jakkesæt. Hos Tøjeksperten er vi vilde med rullekravetrøjer, især den lette, strikkede variant. Vi har for eksempel et lækkert eksemplar fra Lindbergh, som er lavet med merinould. Her får du altså en let rullekrave, der stadig er både varm og blød.

Er du stadig ikke vild med rullekraven, kan vi anbefale dig at se vores store udvalg af trøjer til mænd, hvor du kan finde alt fra striktrøjer, sweatshirts, cardigans og meget mere.

Køb en turtleneck online hos Tøjeksperten

Onlinehandel skal være nemt, og derfor kan du altid finde et stort udvalg af herretøj online hos Tøjeksperten. Vi tilbyder gratis fragt v/ 499 kr. og 365 dages returret. Fortryder du dit køb kan du sende det retur helt gratis, eller du kan finde din nærmeste Tøjeksperten-butik og bytte der. Husk at melde dig ind i vores kundeklub – Klub Tøjeksperten – så du optjener bonus på hvert eneste køb.