Gratis fragt v/ 499 kr.
Levering 1-2 hverdage
Gratis retur & Byt i butik
365 dages returret
Gå til klub

Superdry T-shirt

Slim fit | Rund hals

300 kr 150 kr

Superdry tøj til mænd

Superdry er et moderne mærke, som på få år er gået fra en enkelt butik i England til at blive solgt i 157 lande verden over. Den spændende blanding af Americana kultur, engelsk håndværk og japansk grafik gør mærket til noget helt særligt, og man er aldrig i tvivl, når man står med et stykke Superdry tøj i hånden.

Hos Tøjeksperten har vi især et bredt udvalg af Superdrys lækre T-shirts. Her findes der både dem med stort print eller vilde farver til de vovede, men der er også mere afdæmpede versioner til basisgarderoben. Fælles for dem alle er et lækkert snit og god kvalitet. De er perfekte at kombinere med en par Superflex jeans eller performance bukser. Mangler du noget at tage over din T-shirt har vi også et udvalg af Superdry trøjer, skjorter og jakker.

Fandt du ikke det helt rigtige hos Superdry, så se vores udvalg af T-shirts, trøjer og skjorter fra andre spændende mærker, for eksempel Lindbergh og Lacoste.

Shop Superdry hos Tøjeksperten

Når du vælger at handle online i vores webshop, så får du et stort udvalg af lækkert tøj fra de mærker, vi også fører i vores fysiske butikker – også Superdry. Vi tilbyder gratis fragt v/ 499 kr., og skulle du fortryde størrelsen eller farven, får du også fri retur. Du har naturligvis også altid mulighed for at bytte i en af vores landsdækkende butikker.