Overtøj

Hos Tøjeksperten gør vi vores bedste for at finde det overtøj, der passer til den danske mand og det danske vejr. Find din næste jakke i vores store udvalg her på siden.

  • Byt i alle Tøjekspertens butikker
  • Prismatch: vi matcher den billigste pris
  • Optjen 5% bonus på dine køb i vores klub

Spar
20%

Lindbergh

Slim fit

399,20 kr499 kr
Spar
20%

North

Comfort fit

1.040 kr1.300 kr
Spar
20%

Gant

Regular fit | Inderlomme

1.200 kr1.500 kr
Spar
20%

Gant

Regular fit | Inderlomme

1.200 kr1.500 kr
Spar
20%

Lindbergh

Slim fit | Vandafvisende

1.039,20 kr1.299 kr
Spar
20%

Gant

Regular fit | Inderlomme

1.600 kr2.000 kr
Spar
20%

Lindbergh

Regular fit | Uld

1.599,20 kr1.999 kr

Find det rigtige overtøj hos os

Hos Tøjeksperten sætter vi en stor ære i at være blandt landets førende leverandører af herretøj. Derfor gør vi os også umage med at finde det rigtige overtøj til dig - hver sæson, hvert år.

Det skal både være funktionelt og pænt, så derfor har Tøjeksperten et af Danmarks mest spændende udvalg inden for jakker, vindjakker, skindjakker, cowboyjakker og uldjakker til mænd. Uanset, hvilket overtøj du søger, så har Tøjeksperten noget, der passer til dit behov.


Vi samarbejder med en række kendte leverandører af mærkevarer, for at sikre vores kunder, at vi til enhver tid har det rigtige udvalg, den rigtige model til den helt rigtige pris. Vores udvalg indenfor overtøj spænder derfor vidt, og omfatter forskellige mærker, modeller og prisklasser.

Vores udvalg af overtøj varierer efter sæsonen, så du op til sommer vil finde flest sommerjakker og lette vindjakker og op til vinteren flest varme vinterjakker. Du kan dog altid finde en lækker skindjakke i vores afdeling med overtøj. Uanset årstid er det der typisk flest jakker i de klassiske farver, såsom sort, grå, beige og blå, men det sker som regel også også, at sæsonens nye farver sniger sig ind i vores sortiment. Fordi der er meget stor variation i vores forskellige mærkers varer, kan du altid finde noget, der passer til din smag.

Shop online hos Tøjeksperten
Når du køber overtøj hos Tøjeksperten via vores webshop får du masser af fordele ved at købe dit overtøj hos en af Danmarks førende butikker indenfor herretøj. Du får nemlig Fri fragt på alle ordrer, hurtig levering, samt mulighed for at optjene point via kundeklubben. Som noget ganske særligt tilbyder vi hos Tøjeksperten også, at du kan bytte tøj, du har købt online, i vores butikker, hvis det passer dig bedst.