Gratis fragt v/ 399 kr.
Gratis retur
Byt i butik
365 dages returret
Gå til klub

Sommerjakker

Når sommervarmen kommer, er det ideelt med en god sommerjakke. Vi har noget til dig, uanset hvilken stil, du har. Vælg mellem mange forskellige modeller fra kendte mærker som for eksempel Lindbergh, Gant, Bison og Morgan. Se hele udvalget herunder og find den sommerjakke, du skal have på i den kommende sæson.

Vi fandt desværre ingen produkter passende til din søgning

Find sommerjakken til de lune aftener og de lyse nætter

Hos Tøjeksperten fører vi sommerjakker til mænd fra et væld af forskellige mærker. En fællesnævner er høj kvalitet til en knivskarp pris. Uanset om du vælger en Lindbergh jakke, en Gant jakke eller noget helt andet, så får du altså en lækker sommerjakke, der kan hjælpe dig med at holde varmen på sommerens køligere dage.

Inden du vælger sommerjakke, så er det en god idé at overveje, hvad du regner med at bruge jakken til. Skal det være en praktisk hverdagsjakke, så kan det være en god idé at vælge en jakke med hætte og lommer. Skal jakken mest bruges til pænt brug, så er den slags detaljer mindre vigtige, hvorimod klassisk, enkelt design kan være et godt pejlemærke.

Køb din sommerjakke online i dag
 Køb din næste sommerjakke på Tøjeksperten online, og oplev, hvordan vi formår at kombinere det bedste fra online handel med det bedste fra vores fysiske butikker. Gratis fragt v/ 399 kr. og vi leverer normalt inden for bare 1-2 dage. Du kan prøve jakken på hjemme i ro og mag, og hvis ikke den passer, så kan den let byttes. Vælg selv, om du vil sende den retur per post, eller om du vil bytte den i din lokale Tøjeksperten. I butikken står vores personale klar til at yde den service, du har brug for.