Gratis fragt v/ 399 kr.
Gratis retur
Byt i butik
365 dages returret
Gå til klub

North

Comfort fit | 100% bomuld

400 kr

North

Comfort fit | 100% bomuld

400 kr

Shop nye sweatpants i dag

Sweatpants er ikke længere forbeholdt en aften derhjemme eller en søndag eftermiddag. Det er blevet mere moderne at gå med et par lækre sweatpants i godt design og god kvalitet.

Hos Tøjeksperten har vi et eksklusivt udvalg af sweatpants, alt efter sæson, i forskellige farver og forskellige kvalitet. Du kan både kombinere sweatpants med en matchende sweatshirt, en t-shirt, striktrøje eller en hvilken som helst anden overdel, som ikke er alt for formel. På denne måde behøver du ikke opgive hverken komfort eller stil – begge dele kan sagtens kombineres med det rette par sweatpants.

Shop sweatpants online hos os
Når du køber dine nye sweatpants hos Tøjeksperten får du Gratis fragt v/ 399 kr. og hurtig levering, normalt indenfor 1-2 hverdage. Skulle dine nye sweatpants ikke sidde helt rigtigt, så kan du frit vælge mellem at returnere dem per post eller at bytte til en anden størrelse eller model i butikken, hvor vores ekspedienter står klar til at hjælpe dig. Sådan har vi gjort det nemt for dig at købe tøj til mænd online.