Sweatpants

Sweatpants kan både bruges derhjemme, til en løbetur og til at få ordnet alle de daglige gøremål. De er blevet en del af hverdagen for mange, og er ikke længere kun noget man går i, når man er derhjemme.

  • Byt i alle Tøjekspertens butikker
  • Prismatch: vi matcher den billigste pris
  • Optjen 5% bonus på dine køb i vores klub

Shop nye sweatpants i dag

Sweatpants er ikke længere forbeholdt en aften derhjemme eller en søndag eftermiddag. Det er blevet mere moderne at gå med et par lækre sweatpants i godt design og god kvalitet.

Hos Tøjeksperten har vi et eksklusivt udvalg af sweatpants, alt efter sæson, i forskellige farver og forskellige kvalitet. Du kan både kombinere sweatpants med en matchende sweatshirt, en t-shirt, striktrøje eller en hvilken som helst anden overdel, som ikke er alt for formel. På denne måde behøver du ikke opgive hverken komfort eller stil – begge dele kan sagtens kombineres med det rette par sweatpants.

Shop sweatpants online hos os
Når du køber dine nye sweatpants hos Tøjeksperten får du Fri fragt på ordrer over 399,- og hurtig levering, normalt indenfor 1-2 hverdage. Skulle dine nye sweatpants ikke sidde helt rigtigt, så kan du frit vælge mellem at returnere dem per post eller at bytte til en anden størrelse eller model i butikken, hvor vores ekspedienter står klar til at hjælpe dig. Sådan har vi gjort det nemt for dig at købe tøj til mænd online.