Gratis fragt v/ 499 kr.
Levering 1-2 hverdage
Gratis retur & Byt i butik
365 dages returret
Gå til klub

Meyer Casual shorts

Regular fit

900 kr 630 kr

Meyer Casual shorts

Regular fit

900 kr 630 kr

Meyer Chino shorts

Modern fit

800 kr 560 kr

Meyer Casual shorts

Regular fit

900 kr 630 kr

Meyer Casual shorts

Regular fit

900 kr 630 kr

Meyer Casual shorts

Modern fit

800 kr

Meyer Knickers

Modern fit

850 kr

Stort udvalg af herreshorts

Shorts er ikke bare shorts. De kan have mange forskellige længder, findes i både løse og kropsnære modeller og være lavet af mange forskellige materialer. Det brede udvalg hos Tøjeksperten gør det muligt for alle mænd at finde et par shorts, som passer præcis til dem. Om de skal være af denim eller bomuld, korte eller lidt længere, så er der mange slags at vælge imellem. Med tiden er shorts blevet en stilfuld beklædning, som sammen med en smart T-shirt eller cardigan kan give et rigtig fedt og afslappet sommerlook, som både kan bruges i hverdagen eller til en aften i byen.

Hvilken type skal du vælge?

Et par denim shorts er sammen med nogle fede accessories et oplagt valg, hvis du skal have et par shorts, som både er stilfulde og behagelige at have på. Et par chinos shorts i en elegant farve såsom blå eller sand er velegnede til at bruge på arbejde eller til et lidt finere arrangement, hvis du sætter dem sammen med en stilfuld skjorte, polo eller T-shirt. Hvis du derimod gerne vil have et par, som giver dig luft til benene, men du ikke er så meget for at vise dine ben, så er knickers et oplagt valg for dig. Det er et snit, der skærer lige under knæet eller midt på skinnebenet.

De bedste mærker til sommer

Hos Tøjeksperten vælger vi kun shorts fra de allerbedste modebrands. Lindbergh, Morgan og Jack’s Sportswear Intl. er nogle få mærker blandt mange, som du kan finde her i vores webshop. Vores mange forskellige mærker er med til at sikre, at vi har mange forskellige slags shorts lige fra det mere urbane look til en klassisk, maskulin stil.

Køb shorts hos Tøjeksperten

Når du bestiller hos Tøjeksperten, tilbyder vi gratis fragt v/ 499 kr. og gratis retur. Du kan altid få hjælp ved at kontakte vores kundeservice team eller finde din nærmeste Tøjeksperten butik. Og melder du dig ind i vores kundeklub, Klub Tøjeksperten, får du masser af fordele.