Husk Fars dag d. 5 juni

Forkæl verdens bedste far - Garanteret levering!

Kurv

Eneste forhandler i Danmark

Eksklusivt hos Tøjeksperten

Morgan er leveringsdygtig i kvalitets-herretøj til skarpe priser. Shop Jeans, skjorter, strik og meget mere.

Morgan hos Tøjeksperten
Morgan hos Tøjeksperten

Morgan

Sorter efter

Produkter (0)

Morgan tøj til mænd

Morgan har stor erfaring med at designe herretøj med fokus på funktionalitet og helt enkel stil. De gennemgående farver er afdæmpede og stilfulde, så det er nemt at sætte forskellige slags tøj fra Morgan sammen til et fuldendt outfit. Fokus er på støvede grønne, mørkeblå, dybe bordeaux og klassiske grå farver, som passer til de fleste mænd og skaber en god basis for herregarderoben. Et godt hverdagsudtryk kan skabes med et par flotte Morgan jeans, en enkel T-shirt og en lækker striktrøje. Sværere behøver det ikke være at klæde sig på til arbejde og fritid.

Eksklusivt hos Tøjeksperten

Hos Morgan er komfort et vigtigt element, og derfor er meget af tøjet lavet i comfort fit, som giver god plads til bevægelse og ikke sidder for stramt. Derudover er der fokus på gode materialer som bomuld og uld. Der er også tænkt på komforten i stoffet, hvor mange af deres bukser er lavet med stretch eller Superflex. Du får altså både stilfuldt og behageligt tøj, når du vælger Morgan.

Shop herretøj fra Morgan hos Tøjeksperten

Hos Tøjeksperten kan du købe Morgan tøj i vores landsdækkende kæde, samt her i vores online shop. Bestiller du tøj fra Morgan hos Tøjeksperten har vi gratis fragt v/ 499,- og vi tilbyder fri retur og byt i butikken, hvis du fortryder dit køb. Er du medlem af vores kundeklub, Klub Tøjeksperten, optjener du bonus på alle dine køb – også dem, du foretager online