Gratis fragt v/ 399 kr.
Gratis retur
Byt i butik
365 dages returret
Gå til klub

Kinakrave skjorter

En skjorte med kinakrave, også kalder Mao krave, er ikke helt uden krave, men har en lille, opretstående krave, der ikke foldes. Den kan derfor ikke bruges med slips og er på den måde mere afslappet end mange andre skjorter. Skjorten er dog en klassiker, og kan sagtens styles op for eksempel med et par chinos eller gøres moderne med et par club pants.

Lindbergh

Slim fit | Med hør

399 kr 119,70 kr

Lindbergh

Relaxed fit | 100% bomuld

599 kr 299,50 kr

Lindbergh

Slim fit | Blødt materiale

399 kr 119,70 kr

Lindbergh

Extra slim fit | Stretch

399 kr

Gabba

Regular fit | 100% bomuld

600 kr 180 kr

Tommy Jeans

Regular fit | 100% bomuld

700 kr

Kinakrave skjorter

En klassiker i klædeskabet
En skjorte med kinakrave, også kalder Mao krave, er ikke helt uden krave, men har en lille, opretstående krave, der ikke foldes. Den kan derfor ikke bruges med slips og er på den måde mere afslappet end mange andre skjorter. Skjorten er dog en klassiker, og kan sagtens styles op for eksempel med et par
chinos eller gøres moderne med et par club pants.

Mange skjorter med kinakrave egner sig bedst til sommer og varmt vejr. Både fordi de er casual i udtrykket, men også fordi de ofte er lavet i et let og luftigt stof. Det kan for eksempel være en let bomuldskvalitet eller hør. Du finder dem derfor også tit i lyse farver, som for eksempel lyseblå eller lys sand.

Hos Tøjeksperten har vi et mindre udvalg af skjorter med kinakrave, hvor der er fokus på design og kvalitet. Du kan som oftest finde skjorter fra Lindbergh, som laver kvalitetstøj i moderne snit og lækre kvaliteter.

Køb skjorter online
Der er mange fordele ved at købe dine skjorter hos Tøjeksperten. Vi giver gratis fragt v/ 399 kr. og sender normalt din ordre indenfor 1-2 hverdag, så du hurtigt får dit nye tøj i hånden. Er du medlem af vores kundeklub optjener du samtidig bonus, når du køber din nye skjorte. Som en ekstra service tilbyder vi mulighed for, at du kan bytte i butikken, hvis du foretrækker det, fremfor at returnere per post.